Babakád tisztítása Szegeden gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg babakádját és biztosítsa gyermeke biztonságát! Válassza szakember kereső szolgáltatásunkat Szegeden, és élvezze a tiszta babakád előnyeit. A szolgáltatásunk egyedülálló értékajánlata, hogy megbízható és tapasztalt szakembereket biztosít a babakád tisztításához, akik garantálják a maximális higiéniát és biztonságot. Áraink nagyon versenyképesek, és a szolgáltatás díja 5000-10000 forint között változik a babakád állapotától függően. Ne várjon tovább, válassza szolgáltatásunkat, és élvezze a tiszta babakád előnyeit!

13 szakember most online

Márk

Márk

Ingyenes kiszallas.

Ifj.

Ifj.

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

3000 - 5700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szegeden!

Akár egy órán belüli kiszállás! Telefonügyelet éjjel-nappal! Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Hétvégén és ünnepeken is.

  • Babakád tisztítása

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, pontos, segítőkész! Gyors, precíz munkavégzés! Nyugodt szívvel ajánlom!

Ödön
2 éve

Megbízható vízszerelő csapatunk vállal munkát akár azonnali kezdéssel. 0-24 hívhat, SOS munkát is vállalunk tényleg PROFI szakemberekkel. vízserelés. ingyenes kiszállás.

  • Babakád tisztítása

    6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Megbízhatatlan. Felvette a rendelést, a megadott időpontra ugyan megérkezett, de türelmetlen és lusta volt kérésemre a tilos helyről (magánparkolóból) egy nyilvános helyre 25 méterrel arrébb állni az autójával. Így inkább szó nélkül elhajtott. Háááát, ezek szerint nincs válság és nem kellenek az ügyfelek.

Zsigmond
2 éve

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. Azonnali kiszállással, korrekt áron. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés, Duguláselhárítás.

  • Babakád tisztítása

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható és precíz munkát végez! Csak ajánlani tudom mindenkinek

Jakab
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, babakád tisztítása közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan tudom meghosszabbítani a babakád élettartamát?

A legjobb módja a babakád élettartamának meghosszabbítására az, ha megfelelően karbantartjuk és tisztítjuk. Használjunk puha szivacsot és semleges tisztítószert, és mindig alaposan öblítsük le a kádat. Ha a kád már kopott vagy sérült, akkor javasoljuk a Stokke Flexi Bath kádat, amely tartós anyagból készült és könnyen tisztítható. Ára körülbelül 12 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi időbe telik a babakád vízkőmentesítése?

A babakád vízkőmentesítése általában 1-2 órát vesz igénybe, attól függően, hogy mennyire erős a vízkő lerakódás és milyen típusú tisztítószert használnak. Ajánlott tisztítószerek közé tartozik például a Cillit Bang Aktív Hab és a Viakal. Árak változóak, de általában 1000-2000 forint között vannak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol vásárolhatok babakád tisztítószert?

A legjobb hely, ahol babakád tisztítószert vásárolhat, az a dm drogéria vagy a Rossmann, amelyekben kaphatóak különböző márkák, például a NUK vagy a Bébiápolás. Az árak általában 1000-2000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes cserélni a babakádat?

A babakádat érdemes cserélni, ha az már nem biztonságos használatra, vagy ha a baba kinőtte. Általában a babakádak ára 5 000 és 20 000 forint között mozog. Ajánlott a biztonságos használat érdekében követni a gyártó által javasolt maximális súlyhatárokat és méreteket.

Olvas