Fürdőkád tisztítása Szegeden gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Keressen minket, ha fürdőkádjának tisztítására van szüksége! Tapasztalt szakembereink garantálják a legjobb minőséget, hogy fürdőkádja újra ragyogóan tiszta legyen. Részletes szolgáltatásunk magában foglalja a baktérium- és vízkő-eltávolítást, valamint az összes szennyeződés eltávolítását. Az árak a fürdőkád méretétől függnek, és tartalmazzák a szükséges anyagokat és eszközöket. Az árak tartománya 10.000 Ft-tól 25.000 Ft-ig terjedhet, azonban az árak változhatnak az igények és a fürdőkád állapotától függően. Csak kattintson a hívás gombra, hogy megkezdje az útját a tiszta fürdőkád felé!

12 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

2400 - 4500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Szegeden!

Gázkészülékek cseréje, vízvezetékszerelés, gázszerelés gyorsan. Garanciát vállalunk! Víz, fűtés, gáz szakszerű szerelése Budapesten gyors kiszállással, garanciát vállalva.

  • Fürdőkád tisztítása

    3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon gyors és szakszerû segítségnyújtás. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Kázmér
2 éve

Hibafeltárással és hőkamerázással.Budapest és környéke. Duguláselhárítás szakszerűen Bp és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka.

  • Fürdőkád tisztítása

    4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Jó szakember

Benedek
2 éve

Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok. Minőségi, vízszerelő szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Fürdőkád tisztítása

    4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Maximálisan elégedett vagyok a hozzáállással és az elvégzett munka minőségével. Minden az előzetesen megbeszélt módon és időpontban történt. Szívesen ajánlom!

Ignác
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád szifonja rossz szagot áraszt?

A fürdőkád szifonjában elpusztult organizmusok okozhatják a kellemetlen szagot. Ajánlott rendszeresen tisztítani a szifont és a hozzá tartozó csövet. Megfelelő tisztítószerek közé tartozik például a Mr. Muscle szifon tisztító, amely körülbelül 1200 forintba kerül a DM-ben. Amennyiben a szifont tisztítás után még mindig áraszt kellemetlen szagot, érdemes szakember segítségét igénybe venni.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom karban a fürdőkád csaptelepét?

A fürdőkád csaptelepének karbantartásához javasoljuk a következő módszereket: rendszeres tisztítás egy kalcium-lerakódások elleni tisztítószerrel, a tömítések és csavarok állapotának ellenőrzése és szükség szerinti cseréje. Ajánlott a Grohe Eurosmart vagy a Hansgrohe Metris csaptelepek választása, melyek ára körülbelül 25 000-35 000 Ft között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád nem folyik le?

A fürdőkádnál valószínűleg eldugult a lefolyó. A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha kézzel kitakarítanád a dugulást, vagy használhatnál egy lefolyótisztítószert. Példaként említhetem a Mr. Muscle Lefolyótisztítót, amely ára körülbelül 1200 forint. Ha a dugulás annyira mélyen van, hogy nem tudod kézzel vagy tisztítószerrel eltávolítani, akkor érdemes egy szakember segítségét kérni, aki akár szakértőbben tud intézkedni a probléma orvoslása érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan tudom visszaállítani a megfelelő vízszintet a fürdőkádban?

A fürdőkád vízszintjének visszaállításához használjon elzáró szelepeket vagy a lefolyó dugóját. Amennyiben nincsenek ilyen lehetőségek, vásároljon beszívó pumpát, melynek ára általában 5000-10 000 forint között van. A pumpa használatakor ügyeljen a biztonságra, és húzza ki a konnektorból, mielőtt a fürdőkádba helyezi.

Olvas