Fürdőkád csere Szeged szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Ha megbízható szakemberre van szüksége fürdőkádja cseréjéhez Szegeden, akkor Ön a megfelelő helyen jár! Szolgáltatásunk garantálja, hogy fürdőszobája új életre kel, és az árak versenyképesek az iparágban. Az árak a fürdőkád típusától és méretétől függően változnak, de biztos lehet benne, hogy mindig az ár-érték arányban a legjobbat kapja tőlünk. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és élvezze az új fürdőszobát, amire mindig is vágyott!

12 szakember fürdőkád javító most online

Attila

Attila

erdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

52900 - 99200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Szegeden!

Minőségi konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezések és kiegészítők. Lakossági és ipari szűrők. Víztisztítók. Szűrőbetétek. Márkák: 3M, Aqua-Pure, Likuan, CUNO, TasteMaster.

  • Fürdőkád csere

    3100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt megbízható árban is rendben van

Kelemen
2 éve

Szereltessen be modern, karos csaptelepet. Akár egy órán belüli kiszállás! Mosdó, mosogató, fürdőkád csapok cseréjét, javítását vállalom. Hétvégén és ünnepeken is.

  • Fürdőkád csere

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül korrekt vállalkozó, amit ígér határidőre teljesíti. Ez manapság ritka. Pontos precíz, a megrendelő igényeit maximálisan kielégítő hozzáállású ember, mindenkinek jószívvel ajánlom!

Károly
2 éve

Vízszerelő Budapesten egész nap, 0-24 órában. Mi megoldást találunk a problémára. Vízszivárgások, Dugulások megszűntetése, problémák teljeskörű elhárítása. Hívjon minket.

  • Fürdőkád csere

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló,pontos,precíz kivitelezés, azt kaptam, amit kértem. A következő projektemet is a KocsisTherm-el fogom kiviteleztetni. Csak ajánlani tudom!

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen előkészületek szükségesek a fürdőkád cseréje előtt a fürdőszobában?

A fürdőkád cseréje előtt javasoljuk a szaniter és a kád eltávolítását, majd az alatta lévő padló és falak ellenőrzését a nedvesség és penész jelenlétére. Ha szükséges, cseréld ki a régi szifont és a vízvezetékeket. Ügyelj arra is, hogy megfelelően előkészítsd a helyet a kád beépítéséhez, például megfelelően illeszd a csempe és a burkolólapokat. Általában 30 000-50 000 forintba kerül a kád cseréje, azonban ez az ár változhat az adott helyzet függvényében.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen lehetőségek vannak a fürdőkád burkolására és dekorálására a luxus és elegáns megjelenésért?

A fürdőkád burkolására és dekorálására számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy luxus és elegáns megjelenést érjenek el. Az egyik opció az üvegmozaik burkolat, amelyet a SICIS és az Artglass Magyarország vállalata kínál. A árak jellemzően 70-100 ezer forint/m2 között vannak. Ezen kívül a márvány, a gránit és az onyx is nagyszerű választás lehet, amelyek kiváló minőségüket és tartósságukat biztosítják, bár magasabb áruk van. Az egyéni igényeknek megfelelő kád dekorálásához pedig ajánlott az Artistic Bathroom Solutions szolgáltatást igénybe venni a részletes tervezéssel és a kézműves kivitelezéssel a luxus megjelenés érdekében.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen lehetőségek vannak a fürdőkád burkolására és dekorálására a modern és minimalista megjelenésért?

A modern és minimalista megjelenés eléréséhez számos lehetőség áll rendelkezésre a fürdőkád burkolására és dekorálására. Az egyik, a legnépszerűbb megoldás a nagyméretű, lapos csempék vagy márványlapok használata. A természetes hatású kőburkolatok, mint például a Travertin, vagy a padló burkolatnak használt fatáblák szintén nagyon trendik. Az Exeloo badkamer meghajlásos kádelemeket és kádpaneleket kínál, amelyek megbízható és tartós megoldást jelentenek a fürdőkád burkolására és dekorálására. A burkolatok ára nagyban függ az anyagtól és a mérettől, és általában 5000-10000 forint négyzetméterenként.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen lehetőségek vannak a fürdőkád burkolására és dekorálására a praktikus és modern megjelenésért?

A fürdőkád burkolására és dekorálására sok lehetőség áll rendelkezésre a praktikus és modern megjelenés eléréséhez. A leggyakrabban alkalmazott anyagok közé tartoznak a csempe, a mozaik vagy a kőburkolatok, amelyek általában 3000-5000 Ft/m2 áron érhetők el. Emellett népszerű lehetőség még a műgyanta bevonatok, amelyek árai általában 8000-15000 Ft/m2 között mozognak, illetve a fahatású, PVC anyagok, amelyek ára a 1500-3000 Ft/m2 ársávban helyezkedik el. Kiválasztás előtt érdemes átgondolni a praktikumot és a burkolat hosszú távú tartósságát is.

Olvas