Kádcsere bontás nélkül Szegeden. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Cserélje le kádját anélkül, hogy bontást kellene végeznie! Válassza szolgáltatásunkat és keressen szakembert Szegeden, hogy megújítsa fürdőszobáját egyszerűen és gyorsan. Ne aggódjon a kád sérülése miatt, mi biztosítjuk, hogy minden zökkenőmentesen menjen végbe. Az árak függnek a kád típusától és méretétől, de biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk az ön számára legmegfelelőbb árat. Ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, és tapasztalja meg a kényelmet és az időtakarékosságot, amit szolgáltatásunk nyújt!

13 szakember most online

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

26500 - 49700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szegeden!

Minőségi konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezések és kiegészítők. Lakossági és ipari szűrők. Víztisztítók. Szűrőbetétek. Márkák: 3M, Aqua-Pure, Likuan, CUNO, TasteMaster.

  • Kádcsere bontás nélkül

    3100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt megbízható árban is rendben van

Kelemen
2 éve

Kiszállási díj nélkül, 100% garanciával. Teljeskörű vízvezeték szerelés és hibaelhárítás. Gyors, profi víz és fűtés szerelés, duguláselhárítás garanciával 0-24, akár 1 órán belül. Zuhanykabin csere. Akár 1 órán belül. Garanciális munkavégzés. Beázás javítás.

  • Kádcsere bontás nélkül

    3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, precíz munkavégzés.

Csaba
2 éve

Minőségi, vízszerelő szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján. Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Kádcsere bontás nélkül

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Régi ház elavult fűtésének újratervezése, kazánjának cseréje, radiátorok felszerelése problémamentesen, gyorsan zajlott. Fürdőszobák felújítása: egyéni igények meghallgatása, tanácsadás, szerelvények cseréje, fűtés megújítása, profi szinten kivitelezve. Megbízható, korrekt szakember!

Pál
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kádcsere bontás nélkül közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért érdemes a kádcsere mellett dönteni?

Azért érdemes kádcsere mellett dönteni, mert egy új kád esztétikailag is sokat dobhat a fürdőszobán, és a régi kádak esetében gyakran előforduló repedések, szivárgások is megoldódnak. Emellett az új kádak általában jobb minőségűek és tartósabbak, így hosszú távon több időt spórolhatunk és nem kell évente cserélgetni őket. Árak tekintetében a népszerű gyártók, mint például a Kaldewei vagy a Villeroy & Boch kádjai általában 100.000-200.000 forint között mozognak, de vannak olcsóbb alternatívák is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon zajlik a régi kád eltávolítása a kádcsere során?

A régi kád eltávolítása a kádcsere során általában az alábbi lépések szerint történik: 1. A kád vize és szennyvize kiürítése, majd az összes csatlakozó cső, illetve a kád rögzítője eltávolítása. 2. A csempe vagy burkolat eltávolítása a kád oldaláról. 3. A kád oldalainak illetve aljának levágása és darabokra vágása, majd a darabok eltávolítása és megfelelő helyre való szállítása. A régi kád eltávolítása általában plusz költséggel jár, amelynek ára általában a kádcsere teljes költségéhez adódik hozzá és változó lehet a kád típusától és méretétől függően.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik anyag garantálja a legjobb minőséget és tartósságot a kádcsere esetén?

Akril vagy műanyag kádak garantálják a legjobb minőséget és tartósságot, és általában 80 000 forinttól indulnak. Érdemes megbízható gyártóktól vásárolni, például az Ideal Standard vagy a Ravak kínálatából.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi időbe telik a kádcsere folyamata?

A fürdőkád cseréje általában egy napot vesz igénybe, azonban ez függ a kiválasztott fürdőkádtól és annak beépítési feltételeitől is. Általában a cseréhez szakember szükséges, ami további költséggel járhat. Árakat tekintve általában 50 000 és 150 000 forint között mozognak a fürdőkádok, de ez szintén függ a kiválasztott darab típusától és anyagától.

Olvas