Bútor kárpitozás Szeged területén!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorkárpitos szakembert?

Ne menj tovább, válassza ki a legjobb szakembert a Qjob listájából! Írja le a feladatot és kérjen költségmentes árajánlatot! Keresi Szeged legjobb bútor kárpitozó szakembereit? Nálunk megtalálja őket! Több mint 61 szakemberünk áll rendelkezésére. Kérjen ma még árajánlatot! Ha először keres szakembert a Qjob-on és nem tudja, hogyan kezdje el, ossza meg velünk a problémát, és a Szegeden és környékén elérhető szakembereink pillanatok alatt elkészítik árajánlataikat, hogy azonnal megoldják a feladatot! Mielőtt döntene, összehasonlíthatja a szakemberek profilját, megtekintheti az értékeléseket és további információkat kérhet! Mindez INGYEN! Válassza ki a legjobbat a listából!

10 bútorkárpitos most online

Csaba

Csaba

Ma is elvállalom.

Csaba

Csaba

A környéken vagyok.

Gellert

Gellert

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a bútor kárpitozás Szegeden?

1800 - 3300 Ft/tól

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorkárpitosok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorkárpitost!

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. IKEA bútor szerelés. JYSK bútor szerelés.

 • Bútor kárpitozás

  2500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Tetszett

99%-os egyezés Régi Bútor Felvásárlás. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Régi Bútor Felvásárlás információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat.

 • Bútor kárpitozás

  2600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Komolytalan. 4 oras keses, 3 beugro rakodo, masfel oraig vittek le egy kanapet lifttel. Az uj cimen meg mindent az utcan hagytak, amikor epp lomtalanitas volt. Gittegylet fonokostul. Senkinek nem ajanlom!

Megtervezzük és elkészítjük álmai konyháját, praktikus megoldásokkal.

 • Bútor kárpitozás

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Teljesen meg voltam elégedve. Csömörről szállítattam velük a 18. kerületbe, a munkájukat a bútorok és egyéb más dolgok mennyiségétől függően meglepően gyorsan felrakták az autójukra. Tisztelettudóan viselkedtek és minden bútorom sértetlenül érkezett meg hozzám. A megbeszélt összeget kérték el tőlem és még jattot is adtam nekik a kiváló munkáért, mert ha valakikkel, akkor velük fogom legközelebb is szállítani a bútorjaimat ha esetleg költöznék megint

Kárpitos bútor áthúzás, felújítás, kárpitozás. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

 • Bútor kárpitozás

  2800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gyors megoldások jó ötletekkel! Ár-érték arányban a legjobb, akit ismerek!

Pár perc alatt kitölti az űrlapot, és akár 2 órán belül érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg. Kényelmes, egyszerű.

 • Bútor kárpitozás

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, segítőkész emberekből álló csapat, gyors munkavégzés és megfizethető ár. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorkárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos bútor kárpitozás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor kárpitozás: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a bútor kárpitozás átlagos díja 2100 - 3900 Ft/tól. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Szegeden?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Szegeden?

Jelenleg 48 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: bútor kárpitozás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas