Bútorkészítés Szeged területén!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorkészítő szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabbat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Minőségi bútorok Szegeden! Válaszd szakértő kollégáinkat, akik közül 61 áll rendelkezésre, hogy az elképzeléseidet valóra váltsuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Szegeden környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN! Hívj minket most!

10 bútorkészítő most online

Peter

Peter

A környéken vagyok.

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Mennyibe kerül a bútorkészítés Szegeden?

7500 - 14100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorkészítők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorkészítőt!

Modern és antik kárpitos bútorok felújításával, javításával és átalakításával foglalkozom. Minőségi munka, minőségi anyagokkal.

 • Bútorkészítés

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyjából fél órát késtek, mert a gps-be 9 helyett 19es házszámot írt az úr" és emiatt a belvárosban kötöttek ki (?). A kiszállítás napjáig 4x hívtak fel, hogy újra és újra elmondjam a címeket(kerület, utca, házszám), de amikor késtek, én hívtam fel őket többször, mire sikerült elnavigálnom őket.

Modern és antik kárpitos bútorok felújításával, javításával és átalakításával foglalkozom

 • Bútorkészítés

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Üzenet mindenkinek! 1 órás munkáért 20 000 forintot kértek. (nem 6000 forint.) Jobb lenne reálís árat kiírni! A szállítás szakszerű volt.

Bútorszerelés a legrövidebb határidővel. JYSK bútorok szerelése. IKEA BÚTOROK SZERELÉSE. Kika bútor összeszerelés.

 • Bútorkészítés

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nem jöttek el a megbeszélt, leegyeztetett időpontra (05.15. reggel 8 óra), telefonon nem volt elérhető akkor reggel 8-9 óra között (tovább nem vártam ...), hiába hívogattam. Azóta sem hívtak vissza, nem kértek elnézést. Számomra megbízhatatlan szolgáltató.

Megbízhatóság, pontosság, tapasztalat jó áron! Miért várna heteket? Hívjon most!

 • Bútorkészítés

  2800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Használd ezt #magdibutor otthont alkotunk veled tervezünk.

Javítás, restaurálás, egyedi bútorkészítés reális áron. Kérjen ajánlatot még ma! 1957 Óta. Egyedi Bútorok. Antikvitás. Egyedi Igények Szerint. Házhozszállítás. Megbízhatóság. Ingyenes Felmérés. Szolgáltatások: Bútorszövetek, Kárpitoskellékek, Függönyözés.

 • Bútorkészítés

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Vidékről költöztettek vidékre. Pontosan megjelentek a címen, nagyon precízen pakolták fel a bútorainkat és sérülés mentesen szállították ki azokat. Szerintem egy szuper csapat. Csak ajánlani tudom őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos bútorkészítés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorkészítés: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a bútorkészítés átlagára 7500 - 14100 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan választhatunk Szegeden?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Szegeden?

Jelenleg 52 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORKÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk asztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált asztalost hívnod amennyiben a következőre van szükséged: bútorkészítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó asztalos?

Egy jó asztalos részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas