Csatorna forrasztás Szegeden a te elképzeléseid szerint!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 64 bádogos közül! Korrekt csatorna forrasztás árak: 900-1700 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szegeden környezetében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

10 bádogos most online

István

István

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a csatorna forrasztás Szegeden?

900 - 1700 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Nem szúr, és bárhol használható. Ismerje meg a fújható szigetelést! Velünk nincs kockázat! Meggyőző referenciák. 10 év tapasztalat. Ajánlott szakkivitelező.

 • Csatorna forrasztás

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

A zsindelyes :)

Csaba Dan
2 éve

Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. Háztetők szerkezete felújítása, új cserepezés, új előtetők, teraszok építése.

 • Csatorna forrasztás

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, segítőkész kiszolgálás.

Egy profi bádogost keres? Lemezes tetőfedések, ereszcsatornák szerelése lemezes munkák. Teljes körű tető kivitelezés. Hívjon minket és kérje ingyenes állapotfelmérésünket. Árgarancia. Díjtalan árajánlat. Anyagbeszerzés. Márkakivitelezés.

 • Csatorna forrasztás

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Legjobb a környéken.

Határidő tervezés, felelősségbiztosítás, szövetségi tagság. Előnyök az Adorján Renovától

 • Csatorna forrasztás

  8800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A precízen, gyorsan és kellő szakértelemmel elvégzett munkákat megelőzően teljeskörű szaktanácsadást és tájékoztatást kaptam. Minden alkalommal pontosan érkezett, a kéréseket illetően rugalmas és segítőkész volt, valamint a megbeszélt munkák mindig időben elkészültek. A korrekt ügyintézésnek köszönhetően minden a tervek szerint valósult meg.

Profi tetőfedés, tetőfelújítás, valamit ács és bádogos munkák kivitelezése garanciával. Akár szivárog a tetője, akár csak szeretné felújítani, ne habozzon....

 • Csatorna forrasztás

  9100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon korrekt cég ,gyorsak pontosak. Segítőkészek,lelkiismeretesek . Az árak jók . Csak ajánlani tudom .. A kiszállítás végző fiatalember nagyon segítőkész, udvarias .

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos csatorna forrasztás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csatorna forrasztás: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a csatorna forrasztás átlagára 1000 - 1800 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bádogosok - hogyan válasszunk Szegeden?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bádogost Szegeden?

Jelenleg 48 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSATORNA FORRASZTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bádogos?

Egy bádogos ezzel a munkával bízható meg: csatorna forrasztás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bádogos?

Egy jó bádogos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: csatorna forrasztás?

A csatorna forrasztás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bádogost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas