Teljes körű csatorna rögzítés Szegeden. Az Ön igényeire szabva!

Bádogosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bádogos szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 70 bádogos közül! Korrekt csatorna rögzítés árak: 2600-5000 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szegeden környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

11 bádogos most online

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Miklós

Miklós

erdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a csatorna rögzítés Szegeden?

2600 - 5000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bádogosok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bádogost!

Beázások és viharkárok javítása. Több éves tapasztalattal, országosan, garanciával.

 • Csatorna rögzítés

  7100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kedves , korrekt kiszolgálás.....Egész jó árak 😉✌

Felújítjuk palatetőjét bontás nélkül is, Ingyenes Kiszállással. Hívjon Minket Hétvégén is! Akciós Palatető javítás, szigetelés az egész országban. Profi munka kedvező áron!

 • Csatorna rögzítés

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész kiszolgálás a Ventiláción és a Profilon is.

Robert
2 éve

Profi alap szigetelés korrekt áron. Ingyenes felmérés. Minőségi anyagok használata! Lapos tetők hő és csapadékvíz elleni szigetelése, tetőfedési munkák, bádogos munkák.

 • Csatorna rögzítés

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Már vásároltam náluk, akkor is úgy éreztem, kiszolgálnak. Klasszikus nyer-nyer helyzet volt. Köszönöm.

Minőségi alapanyagok használata, tapasztalt szakemberek által. Kérjen ingyenes árajánlatot. Tetőfedés, tetőfelújítás, bádogos és ácsmunka. A munkánkra garanciát vállalunk. Garancia. Minőségi anyagok. Ingyenes felmérés.

 • Csatorna rögzítés

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, megbízható cég, intelligens, kedves , segítőkész vezetőkkel, munkatársakkal. Maximálisan meg voltunk elégedve tevékenységükkel. Csak ajánlani tudom (sőt, már ajánlottuk is) mindenkinek.

Profi munka kedvező áron! Hétvégén is! Ingyenes kiszállással, és Állapotfelméréssel. Cserepeslemez Tetőfedés palatetőre, Kérjen Ajánlatot Most, Ingyenes Kiszállással.

 • Csatorna rögzítés

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagy a választék

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bádogos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bádogos csatorna rögzítés közben Szegeden

Kérdések és válaszok