Cserepeslemez tetőfedés Szegeden tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 68 tetőfedő közül! Korrekt cserepeslemez tetőfedés árak — 3500-6600 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szegeden környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

10 tetőfedő most online

adam

adam

Ingyenes kiszállás.

Mihaly

Mihaly

Érdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a cserepeslemez tetőfedés Szegeden?

3500 - 6600 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Évtizedes tapasztalat. Gyors és megbízható. Minőségi garancia. Hívjon a legjobb Árért. Pest megyében. Tetőfedés, Tetőjavítás. Tetőfelújítás. Tetőcsere, Tetőszigetelés.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  8300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Ár-érték arányban a legjobb

Érdeklődjön tetőfedési árak iránt, kalkuláljon velünk! Tetőcserét és javítást is vállalunk. Tetőfedés és tetőjavítás, ács munkák az ország teljes területén! Korrekt árak. Tetőmágus. Tetők bontása. Tetőfedő szolgáltatások. Hullámlemez felújítás. Tetőszerkezet építés.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nem volt nyitva, de a szomszédban segítettek.

Profi tetőfedés, tetőfelújítás, valamit ács és bádogos munkák kivitelezése garanciával. Akár szivárog a tetője, akár csak szeretné felújítani, ne habozzon....

 • Cserepeslemez tetőfedés

  9100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon korrekt cég ,gyorsak pontosak. Segítőkészek,lelkiismeretesek . Az árak jók . Csak ajánlani tudom .. A kiszállítás végző fiatalember nagyon segítőkész, udvarias .

Tetőfedés, javítás országosan, számlával, garanciával, megbízható csapattal.Várom hívását. Lemezes és cserepes tetőfedéseket, tetőfelújításokat vállalunk, akár rövid határidővel is.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Családi ház teljes tető megépítésére kértük fel őket. Az egyik legprofibb csapat volt akikkel dolgoztattunk. Időre jöttek, a megbeszélt áron teljesítettek, és kíváló minőségben készült el a munka.

Autóbeálló, fedett kocsibeálló építés, féltető, előtetők, filagória, pavilon készítése. Bádogos munkák kivitelezése, tető bádogozás, ereszcsatorna szerelése, javítása. Tetőmágus. Korcolt tetőfedés. Tetőfedés zsindellyel. Tetőfedő szolgáltatások. Új tetők készítése. Cserepezés.

 • Cserepeslemez tetőfedés

  6900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló Tetőfedő cég.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő cserepeslemez tetőfedés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Cserepeslemez tetőfedés: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a cserepeslemez tetőfedés átlagos díja 3200 - 6000 Ft/m2. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján választhatunk Szegeden?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Szegeden?

Most 51 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSEREPESLEMEZ TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a feladattal bízható meg: cserepeslemez tetőfedés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tetőfedő?

A jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: tetőfedő?

Ha a legjobb tetőfedő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A cserepeslemez tetőfedés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas