Minőségi tetőfedés cseréppel Szegeden. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 71 tetőfedő közül! Korrekt tetőfedés cseréppel árak: 2400-4500 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szegeden közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

11 tetőfedő most online

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Erik

Erik

A környéken vagyok.

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a tetőfedés cseréppel Szegeden?

2400 - 4500 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Nem szúr, és bárhol használható. Ismerje meg a fújható szigetelést! Velünk nincs kockázat! Meggyőző referenciák. 10 év tapasztalat. Ajánlott szakkivitelező.

 • Tetőfedés cseréppel

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

A zsindelyes :)

Csaba Dan
2 éve

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon

 • Tetőfedés cseréppel

  8800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Készséges, kedves, pontos kiszolgálás. Jó a cucc :-) Könnyű vele dolgozni, örök darab :-)

Beázások és viharkárok javítása. Több éves tapasztalattal, országosan, garanciával. Tetőfedő munkák és tetőjavítás. Cserepeslemez tetőfedés. Tetőjavítás azonnal.

 • Tetőfedés cseréppel

  7000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Szeretem nagyon

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők Építése, Ácsmunkák, Bádogozás. Minőségi Anyagok. Korrekt Árak. Ajánlott Szakik. Ingyenes Kiszállás.

 • Tetőfedés cseréppel

  9000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nem Ajánlom senkinek!

Profi munka kedvező áron! Hétvégén is! Ingyenes kiszállással, és Állapotfelméréssel. Cserepeslemez Tetőfedés palatetőre, Kérjen Ajánlatot Most, Ingyenes Kiszállással.

 • Tetőfedés cseréppel

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagy a választék

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőfedés cseréppel közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőfedés cseréppel: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a tetőfedés cseréppel átlagára 2600 - 4800 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan válasszunk Szegeden?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 51 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐFEDÉS CSERÉPPEL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: tetőfedés cseréppel vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas