Diszperzites fal tisztítása Szegeden tapasztalt szakemberekkel!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb szobafestőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 65 szobafestő közül! Korrekt diszperzites fal tisztítása árak — 600-1100 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szegeden közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

10 szobafestő most online

József

József

erdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a diszperzites fal tisztítása Szegeden?

600 - 1100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Tetők felújítása a tetők mesterétől. Palatetők festése vízszigetelő anyaggal. Vízszigeteléssel, melyre 5 év víz zárósági garanciát vállalunk. Teljes körű tetőfelújítás. Díjtalan felmérés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Geometrikus falfestés, Gépi festékszórás, Fűtéscső festés, szobafestés, bontás

 • Diszperzites fal tisztítása

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Ha tehetem, legközelebb is csak velük fogok dolgoztatni!

Festés, mázolás, tapétázás az év végéig kedvező árakon! Gyors, preciz, szakmai kivitelezés Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Palatető festés, Kezdés akár azonnal, Lépcső festés, poszter tapétázás, gránit oldalfal és padlóburkolás

 • Diszperzites fal tisztítása

  4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Abszolút szorgalmas és lelkiismeretes srácok. Keményen dolgoznak, igényesek a munkájukra és komolyan veszik a megrendelő kívánságait. Tökéletesen tartják a határidőket. Megbízhatóak mindenben, szakértelmükhöz kétség sem fér.

Vállaljuk lakása, háza teljeskörű felújítását tapasztalt szakemberekkel, határidőre. Generálkivitelező szakembereink több évtizedes tapasztalatot tesznek minden munkánkba. Gipszkartonozás. Felújítás. Kertrendezés. Ingyenes ajánlatkérés. Burkolás. Festés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Palatető festés, Szobafestés azonnal, Kerítés festés, lazúrozás, járólap bontás

 • Diszperzites fal tisztítása

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Összességében maximálisan elégedett vagyok mind a sebesség, a hatékonyság, a minőség és az ár tekintetében is.

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. 24 órán belül az ajtódnál lehet a festő! Magyar festők hálózata. Megfizethető árak. Feladatok amiket vállalok: Fém kerítés festés, Szobafestés, kőműves munkák, Mennyezet festés, gipszkarton falak építése, mészkő oldalfal és padló burkolás

 • Diszperzites fal tisztítása

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Lakásunk burkolási, festési munkáit valamint parkettázást végezte Szakember csapata. Szépen elvégzett munka és korrekt árak valamint jó kommunikáció és rugalmasság jellemezte az együttműködést, a későbbiekben is őket keresem ha felújításra kerül sor.

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat.... Amiket vállalok: Gépi festés, Szobafestés, kőműves munkák, Festés előtti falmosás, mintás tapétázás, zsalukő falazás

 • Diszperzites fal tisztítása

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Még egyszer köszönünk mindent.

Kültéri falak vakolása és festése. Szobafestés, mázolás és tapétázás szakemberekkel. Önnek csak a színeket kell kiválasztani, mi gondoskodunk a minőségről és mennyiségről. Parkettázás. Generálkivitelezés. Kőműves Munkák. Kertrendezés. Víz- Fűtésszerelés. Szolgáltatásaink: Festés falra, Festés és mázolás, Szobafestés, ablak gittelés, mészkő

 • Diszperzites fal tisztítása

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, kommunikatív, barátságos, megértő és jó szakember Kálmán és csapata. Nálunk egy komplett konyhát újítottak fel (bútor nélkül). Rugalmasan álltak a menet közbeni változtatásokhoz is, én csak ajánlani tudom őket! Maximálisan tartották a munka elején írt szerződésben foglaltakat, ezért (is) ha úgy adódik, később nála fogom kezdeni a mesterember keresését! :-)

Kis Laci
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő diszperzites fal tisztítása közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Diszperzites fal tisztítása: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a diszperzites fal tisztítása átlagos ára 4300 - 8100 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - hogyan válasszunk Szegeden?

Szegeden a diszperzites fal tisztítása szolgáltatáshoz már 66 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szobafestőt Szegeden?

Most 51 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést DISZPERZITES FAL TISZTÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő feladattal kereshető meg: diszperzites fal tisztítása vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó szobafestő?

Egy megbízható szobafestő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: szobafestő?

Ha profi szobafestő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A diszperzites fal tisztítása és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas