Fűtés szerelés Szegeden tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Szeged lakói figyelem! Ha fűtésszerelésre van szükséged, akkor ne keresgélj tovább! A Qjob-on 85 kiváló szakember közül választhatsz, 7400-14000 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján válogathatsz, hogy a legjobb szakembert bízd meg a feladattal. Miután megosztod velünk a feladatot, azonnal kapni fogsz árajánlatokat a szakemberektől, és összehasonlíthatod a profiljukat, visszajelzéseket olvashatsz róluk és további információkat is kérhetsz. És mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot a Qjob-on és bízd a fűtésszerelést a legjobbakra! Az árak az alkalmak számától és a feladat bonyolultságától függnek.

12 fűtésszerelő szakember most online

János

János

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

8800 - 16500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fűtésszerelő szakemberek Szegeden!

Magánszemélyeknek, társasházaknak, közületeknek egyaránt. Kedvező ár, precíz, gyors munka. Minden típusú víz, és fűtés jellegű munkával hívjon bizalommal. 0-24 rendelkezésre állás. Vízszerelés. Ingyenes kiszállás. Gázszerelés. Csőtörtés...

  • Fűtés szerelés

    4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Hozzá nem értő, kontár. Ráadásul nagyon drága. Senkinek nem ajánlom.

Antal
2 éve

30 év tapasztalat. Korrekt ár. Hívjon bizalommal. Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. Csap és szaniter csere.

  • Fűtés szerelés

    6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Maximálisan elégedettek vagyunk! Pontos, gyors, megbízható! A megbeszéltek szerint ment minden, nagyon meg vagyunk elégedve! Egyszóval PROFI! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Miklós
2 éve

Legyen szó csap, mosogató, mosógép bekötéséről vagy zuhanyszerelésről, hívjon most! A felmérést a helyszínen ingyenes elvégzem a vízszerelést megelőzően, hívjon most!

  • Fűtés szerelés

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal! Korrekt tájékoztatás, szakszerű, tiszta munkavégzés, garanciával! Bejelentésétől számítva 20 percen belül megérkezett a szakember, dugulás elhárítva!

Frigyes
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Kérj fűtésszerelő szakember szolgáltatást percek alatt! Ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai ingyen és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy fűtésszerelő szakember, fűtés szerelés közben Szegeden