Kád felújítása Szeged szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel fürdőkádját profi szolgáltatásunkkal! Keressen szakembert Szegeden, hogy fürdőszobája újra ragyogóan tiszta legyen. Nálunk a minőség az elsődleges, így garantáljuk, hogy a felújítás hosszú távon is megállja majd a helyét. Áraink a felújítási munkák méretétől és bonyolultságától függenek, ám biztosak lehetünk benne, hogy a költségek minden esetben versenyképesek lesznek. Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma és élvezze a tiszta és modern fürdőszoba élményét!

13 szakember fürdőkád javító most online

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Frigyes

Frigyes

Ingyenes kiszallas.

Ferenc

Ferenc

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

10600 - 20000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Szegeden!

Megbízható vízszerelő csapatunk vállal munkát akár azonnali kezdéssel. 0-24 hívhat, SOS munkát is vállalunk tényleg PROFI szakemberekkel. vízserelés. ingyenes kiszállás.

  • Kád felújítása

    6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Megbízhatatlan. Felvette a rendelést, a megadott időpontra ugyan megérkezett, de türelmetlen és lusta volt kérésemre a tilos helyről (magánparkolóból) egy nyilvános helyre 25 méterrel arrébb állni az autójával. Így inkább szó nélkül elhajtott. Háááát, ezek szerint nincs válság és nem kellenek az ügyfelek.

Zsigmond
2 éve

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. Azonnali kiszállással, korrekt áron. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés, Duguláselhárítás.

  • Kád felújítása

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható és precíz munkát végez! Csak ajánlani tudom mindenkinek

Jakab
2 éve

Mosógépek és mosogatógépek bekötése szifonba. Bojler cseréje, bekötése. Szervizszolgálat több mint 20 éves tapasztalattal várja hívását. Kedvező árak. Utalási lehetőség.

  • Kád felújítása

    3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Telefonon egyeztetett ár már a helyszínen megnőtt, véleményem szerint úgy gondolta, hogy biztos kifizetem neki. Hát nem! Én is helyi vállalkozóként, az ilyen vállalkozásokat dobnám a szemét dombra, akik kihasználják a helyzet problémáját. Senkinek sem ajánlom! Gusztustalan hozzáállás! Válasz az általam adott eredeti véleményre adott válaszra: Sajnos, az Ön válasza nem fedi az igazságot, mert vagy összetéveszt valakivel, de hogy én nem mosogató dugulást jelentettem be az is biztos, hanem a teljes rendszer dugulását. Akkor vagy olyan figyelmetlen, hogy milyen szolgáltatást rendelnek meg Öntől, vagy az első vélemény a helytálló. Ettől függetlenül senkinek nem ajánlom, nem korrekt vállalkozó!

Ernő
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, kád felújítása közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módon távolíthatom el a penészt a kád környékéről?

A penész eltávolításához javasoljuk a Cillit Bang penészeltávolító spray használatát, melynek ára körülbelül 1500 forint. A termék hatékonyan eltávolítja a penészt és a szennyeződéseket a fürdőszoba felületeiről. Fontos, hogy a terméket használat előtt alaposan szellőztessük és használjunk védőkesztyűt.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet javítani a kád vízszintjét?

A kád vízszintjének javítására több lehetőség is van. Az egyik megoldás a kád lefolyójának megtisztítása, amely segíthet eltávolítani az esetleges dugulásokat és javítani a víz lefolyását. Ha ez nem segít, akkor érdemes lehet felkeresni egy szakembert, aki átvizsgálja a kád csöveit és szükség esetén cseréli ki azokat. Egy másik lehetőség a víznyomás növelése, amely segíthet a vízszint emelésében. Azonban érdemes figyelni arra, hogy a magas víznyomás hosszú távon káros lehet a csövekre és a kádra is. A vízszint javításának ára függ a probléma súlyosságától és a szükséges javításoktól, általában azonban 10 000 és 50 000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a legjobb módja a kád rendszeres karbantartásának?

A legjobb módja a kád rendszeres karbantartásának az, ha hetente egyszer használsz kádtisztítószert, mint például a Cillit Bang Power Cleaner, amely 1490 forintba kerül. Ezen kívül javasolt hetente egyszer áttörölni a kádat ecettel, majd alaposan leöblíteni. Ha a kád falán vízkőlerakódások vannak, akkor használj vízkőoldót, mint például a Viakal, amely 1290 forintba kerül. Ha ezeket a módszereket rendszeresen alkalmazod, akkor a kád hosszú életű és tiszta marad.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan javíthatom a kádhoz kapcsolódó mosdót?

A kádhoz kapcsolódó mosdó javítása attól függ, hogy mi a probléma. Ha a csaptelep szivárog, akkor javasoljuk a Grohe Eurosmart csaptelep cseréjét, amely ára körülbelül 25 000 forint. Ha a mosdó lefolyója eldugult, akkor ajánljuk a Drano Max Gel lefolyótisztítót, amely ára körülbelül 1 500 forint. Ha további segítségre van szüksége, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel.

Olvas