Öntvény kád felújítása Szegeden gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Töltse új élettel régi kádjait Öntvény kád felújítási szolgáltatásunkkal! Találjon szakembereink között a legjobbat, hogy az Ön kádja újra ragyogóvá váljon. A mi egyedi értékesítési ajánlatunk az, hogy nem csak a kádját javítjuk meg, hanem a kád teljes körű felújítását is elvégezzük, hogy az újra úgy nézzen ki, mint amikor az először került a fürdőszobába. Áraink nagyon versenyképesek, az árak intervalluma 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjed. Az ár azonban függ a kád méretétől és állapotától. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megkezdjük a kádja új életének felépítését!

12 szakember végzi az öntvény kád felújítását most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Viktor

Viktor

erdekel.

Imre

Imre

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek végzik az öntvény kádak felújítását Szegeden!

Szerezzen WC Tartály Javítás. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Öntvény kád felújítása

    3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Profi,nagy tudású,megbízható,becsületes szakember!!Nagyon nagy érték a mai világban!!!Jó szívvel ajánlom Őt!!Ha épp nem tudja felvenni a telefont visszahív!!

György
3 éve

Magánszemélyeknek, társasházaknak, közületeknek egyaránt. Kedvező ár, precíz, gyors munka. Minden típusú víz, és fűtés jellegű munkával hívjon bizalommal. 0-24 rendelkezésre állás. Vízszerelés. Ingyenes kiszállás. Gázszerelés. Csőtörtés...

  • Öntvény kád felújítása

    4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Hozzá nem értő, kontár. Ráadásul nagyon drága. Senkinek nem ajánlom.

Antal
3 éve

2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg. Kényelmes, egyszerű.

  • Öntvény kád felújítása

    4000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A legmegbízhatóbb szakember akivel találkoztam az elmúlt évek során. Sűrgős segítségre volt szükségem a fűtés szezon elején. Gyors volt, profi, abszolút túlteljesítette az elvárásaimat. Biztos vagyok benne hogy a jövőben őt fogom keresni ha szakemberre lesz szükségem.

Domonkos
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert az öntvény kád felújítására, és percek alatt kapj ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatokat helyi szakemberektől! Ne habozz, kattints!

Egy szakember végzi az öntvény kád felújítását, öntvény kád felújítása közben Szegeden