Kád újrafestése Szeged területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Új élet a fürdőkádban! Frissítsd fel otthonodat a kád újrafestésével! Bízd a szakembert és élvezd a tiszta és modern fürdőszobát. Válassz széles színválasztékunkból és ne aggódj a költségek miatt, mert áraink versenyképesek! Az ár a kád méretétől függ, de biztos lehetsz benne, hogy megéri a befektetés. Ne várj tovább, kérj árajánlatot és tegyél az otthonod értékének növelése érdekében!

12 kádfestő vagy kádújító most online

Dániel

Dániel

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

8900 - 16700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádfestők és kádújítók Szegeden!

Releváns Információ keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search. 99% egyezés a Lekérdezéssel. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos.

  • Kád újrafestése

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, gyors, pontos!

Simon
2 éve

Legyen szó csap, mosogató, mosógép bekötéséről vagy zuhanyszerelésről, hívjon most! A felmérést a helyszínen ingyenes elvégzem a vízszerelést megelőzően, hívjon most!

  • Kád újrafestése

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal! Korrekt tájékoztatás, szakszerű, tiszta munkavégzés, garanciával! Bejelentésétől számítva 20 percen belül megérkezett a szakember, dugulás elhárítva!

Frigyes
2 éve

Vízszerelő Budapesten egész nap, 0-24 órában. Mi megoldást találunk a problémára. Vízszivárgások, Dugulások megszűntetése, problémák teljeskörű elhárítása. Hívjon minket.

  • Kád újrafestése

    6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló,pontos,precíz kivitelezés, azt kaptam, amit kértem. A következő projektemet is a KocsisTherm-el fogom kiviteleztetni. Csak ajánlani tudom!

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most kádfestőt vagy kádújítót és kérj helyi szakértők árajánlatát - az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Percek alatt találhatod meg az ideális szakembert. Kattints IDE!

Egy kádfestő vagy kádújító, kád újrafestése közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen anyagokra van szükség a kád felületkészítéséhez?

A kád felületkészítéséhez általában vízálló vakolatot és/vagy csempét használnak. A vakolat ára általában 3 000-4 000 forint/m2 körül van, míg a csempe ára változó lehet attól függően, hogy milyen típusú és minőségű. Azonban általában a csempék ára 5 000-10 000 forint/m2 között mozog. Ahhoz, hogy a felület további vízhatlanságot kapjon, a felületet be kell kenni szilikonnal. Ez az anyag árától függően változó, de általában 1 000-2 000 forint/m2 körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen költségekkel jár a kád felújítása és festése?

A fürdőkád felújításának költségei eltérőek lehetnek attól függően, hogy milyen típusú anyagokat választunk, valamint milyen mértékű javításra van szükség. Általában a legolcsóbb megoldás a felületi javítás festékkel, ami általában 30-50 ezer forintba kerül. Azonban ha a kád mélyebb javításra szorul, akkor érdemesebb a bevonatot cserélni újra, aminek ára a kiválasztott anyagtól függően általában 100-200 ezer forint között mozog. Az egyik legnépszerűbb anyag az akril, de elérhető még a kerámia, a porcelán és a márvány bevonat is. Azonban az új bevonattal járó magas árakat kárpótolja az a hosszú élettartam, amit ezek a megoldások biztosítanak.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel lehet megszüntetni a festett kádon lévő gomba foltokat?

A festett kádon lévő gomba foltok eltávolításához javasoljuk a Sagrotan Gomba és Penész elleni spray-t (ára kb. 2000 Ft). Ezt a spray-t permetezzük a foltokra, hagyjuk hatni 10-15 percig, majd alaposan öblítsük le vízzel. Használat előtt javasolt ellenőrizni a termék használati útmutatóját és óvintézkedéseit.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megtisztítani a festett kád felületét a penész ellen?

A legjobb megoldás a festett kád felületének tisztítására penész ellen a Cif Power & Shine Bathroom spray használata. Ez a termék hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a penészt anélkül, hogy károsítaná a kád festékét. Árban pedig meglehetősen kedvező, körülbelül 1200-1500 forint között lehet megvásárolni a boltokban. Az alkalmazáshoz csak permetezd a terméket a felületre, hagyd hatni pár percig, majd töröld át. A kád felülete így tiszta lesz és hosszabb ideig megőrzi eredeti állapotát.

Olvas