Kontytető készítés Szeged szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 63 tetőfedő közül! Korrekt kontytető készítés árak: 3400-6300 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szegeden környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 tetőfedő most online

Kalman

Kalman

Ingyenes kiszállás.

Balazs

Balazs

Érdekel.

adam

adam

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kontytető készítés Szegeden?

3400 - 6300 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Palatető szigetelés garanciával. Palatetők bontás nélküli felújítása minőségi anyaggal. 20 éves tapasztalat, gyors munkakezdés. Ingyenes felmérés. Hívjon, megbízható szakember. Szellőzők beépítése. Szigetélés bádogosmunkák. Index anyagok.

 • Kontytető készítés

  6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt hely. Merem ajánlani másoknak is.

Hundre
2 éve

Egy profi bádogost keres? Lemezes tetőfedések, ereszcsatornák szerelése lemezes munkák. Teljes körű tető kivitelezés. Hívjon minket és kérje ingyenes állapotfelmérésünket. Árgarancia. Díjtalan árajánlat. Anyagbeszerzés. Márkakivitelezés.

 • Kontytető készítés

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Legjobb a környéken.

Profi alap szigetelés korrekt áron. Ingyenes felmérés. Minőségi anyagok használata! Lapos tetők hő és csapadékvíz elleni szigetelése, tetőfedési munkák, bádogos munkák.

 • Kontytető készítés

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Már vásároltam náluk, akkor is úgy éreztem, kiszolgálnak. Klasszikus nyer-nyer helyzet volt. Köszönöm.

Tapasztalt tetőfedő szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzéssel. Prémium alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezések és javítások. Hívjon! Több évtized tapasztalat. Széleskörű szolgáltatások. Megfizethető árak. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Kontytető készítés

  5800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Kedvesek a Holgyek a boltban. Ugyesen osszeraktak a boltban a termekeket es ajanlottak egy megbizhato szallitot, aki gyorsan leszallitotta oket. Jo ar-ertek aranyu bolt.

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. 25 év munkatapasztalat. Országos kiszállás. 100%-os elégedettség.

 • Kontytető készítés

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Két ekkora bunkóval akik eladónak képzelik magukat még nem találkoztam

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő kontytető készítés közben Szegeden

Kérdések és válaszok