Mennyezet glettelés Szegeden a te elképzeléseid szerint!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 86 szobafestő közül, 800-1500 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szegeden bérelj fel a legjobb szakembereket a mennyezet glettelés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szegeden közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

13 szobafestő most online

Janos

Janos

A környeken vagyok.

Balazs

Balazs

Ingyenes kiszallas.

Andras

Andras

erdekel.

Mennyibe kerül a mennyezet glettelés Szegeden?

800 - 1500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Szobafestés, mázolás, Burkolás, villanyszerelés, vízszerelés, kartonozás. Teljeskörű vagy akár részleges ház, iroda, lakásfelújítás kedvező áron! Szolgáltatásaink: Parketta festés, Szobafestő Budapest, környéke, Konyhabútor festés, fa mázolás, erkély

 • Mennyezet glettelés

  3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon elégedettek vagyunk. A megbeszélt idő előtt jöttek a szakemberek és precíz, szép munkát végeztek. Köszönjük szépen.

Sok éves tapasztalattal rendelkezem. Kőműves munkákat betonozásokat külső belső felújításokat vállalok hívjon bizalommal. Amiket vállalok: Cső festés, Beltéri festés, mázolás, Gázcsövek festés, lakkozás, szoba burkolás

 • Mennyezet glettelés

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Minősíthetetlen. A megbeszélt időpontban a helyszínre nem érkezett meg, a lemondásról tájékoztatást nem kaptunk.

Imre Vizi
2 éve

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat. Friss, profi megközelítés. Amiket vállalok: Fűtéscsövek festés, Szobafestés, Nemesvakolat festés, lazúrozás, alap betonozás

 • Mennyezet glettelés

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Egy sakorkád beépítéséhez hívtuk. Nagyon korrekt, gyors, és szimpatikus szakember. AZ ajánlatkérés után kb fél órán belül jelentkezett, árban hasonló vagy inkább jobb ajánlatot adott, mint mások, és hamarabb tudott jönni. Már a telefonban is hozzáértő és segítőkész embernek tűnt, és valóban sok tanáccsal is ellátott bennünket különböző munkákkal kapcsolatban. Pontosak voltak, szép munkát végeztek, és még kis extra munkát is megcsináltak grátiszban. Szívesen hívjuk más munkákra is Őt és csapatát.

Szobafestés, homlokzatfestés, tisztasági festés Szeged és környékén. Keressen minket bizalommal! Feladatok amiket vállalok: Cső festés, Minőségi szobafestés, Ház festés, fűrészporos tapétázás, aljzat betonozás

 • Mennyezet glettelés

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Munkaerő szervezésben lehetne egy picit javítani, de alapvetően elégedett voltam.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Házak szerkezetépítése. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Fő profilunk: Vakolás oldalfal (1,5cm mészhabarcs) téglafelületre durva vakolat; Glettelés előtti mélyalapozás, Gépi vakolás profi minőségben, mennyezet festés

 • Mennyezet glettelés

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A hirtelen jött munkát időben, precízen sikerült elvégezni, amiért csak hálás lehetek. Nyugodtan keresem fel őket egyéb munkával kapcsolatosan is.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Generálkivitelezés. Házak szerkezetépítése. Ház- és lakásfelújítás. Kulcsrakész házak. Szolgáltatásaink: Homlokzatfestés, Tisztasági festés Korrekt Áron, Parketta festés, mennyezet festés, padlólapozás

 • Mennyezet glettelés

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Többször átvert, a megbeszélt időpontok egyikén se jelent meg, mindig nekem kellett keresnem telefonon. Minősíthetetlen a hozzáállása, senkinek se ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő mennyezet glettelés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyezet glettelés: mennyibe kerül Szegeden?

Szegeden a mennyezet glettelés átlagára 2000 - 3800 Ft/fm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi véleményeket?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szobafestőt Szegeden?

Jelenleg 48 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MENNYEZET GLETTELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szobafestő?

Egy szobafestő ezzel a munkával bízható meg: mennyezet glettelés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy szobafestő segítségét?

Egy jó szobafestő a mennyezet glettelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: szobafestő?

Ha profi szobafestő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A mennyezet glettelés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas