Műanyag hegesztés Szeged területén!

Hegesztőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hegesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb hegesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 80 hegesztő közül, 3400-6300 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szegeden bérelj fel a legjobb szakembereket a műanyag hegesztés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szegeden környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

12 hegesztő most online

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

A környeken vagyok.

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a műanyag hegesztés Szegeden?

3400 - 6300 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hegesztők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hegesztőt!

Hegesztés, fémszerkezet- gyártás, célgépgyártás, alkatrészgyártás

 • Műanyag hegesztés

  13700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kerti melléképületem burkolási munkájával fordultam a "QJOB"-hoz. Megörültem, hogy a keresőbe írt munkára egy órán belül néhányan jelentkeztek. A megjelölt négyzetméterenkénti ár és a szinte azonnali kezdés ígérete alapján egyből Pusomai Ádám építési vállalkozó jelentkezését fogadtam el annak ellenére, hogy a portálon szereplő értékelésekben sok negativum szerepelt munkáikkal kapcsolatban. Rákérdezésemre ezekre azzal reagált, hogy rosszindulat és irígység motiválta azokat. Elfogadható indokkal a megbeszéltnél 2 nappal később kezdték a munkát. Három alkalommal voltak, mindig hárman jöttek és dolgoztak, kétszer Pusomai Ádám hol az öccsével, hol az édesapjával és egy-egy segédmunkással. Az első nap nem tűnt fel durva hiba: a beltéri burkolást rendben lévőnek találtam, de a második nap délelőttjén szóvá kellett tettem, hogy a csemperagasztónak nem tesz jót, hogy már több mint egy órája vár bekeverve felhasználására."Megnyugtattak", hogy a keverővel majd helyre hozzák, nem lesz vele gond. Indulásnál abban állapodtunk meg, hogy Pusovai Ádám hoz magával valami írott anyagot a munka legalizálására, de az elmaradt. Viszont kikövetelt tőlem 30+150 +180, összesen 360 e. Ft-ot. A munkát nem fejezték be (lépcső, lábazat, párkányok); a vizes blokk szomorú képet mutat a slendriánul felragasztott csempék között hagyott, megkötött fugázó keresztekkel. Az elmenetelüket követő nap délelőtt telefonon felhívtam Pusovaiékat. A fiú még további 20 e. Ft tartozást emlegetett részemről az apa pedig azt ígérte, hogy a következő hét csütörtökön jön, elvégzi a még esedékes munkát, kijavít minden hibát és egyenesbe hozza az anyagiakat. Az ígéret azonban igéret maradt. Telefonomra a válasz az volt, hogy én félre értettem, nem júl. 22-ét, hanem az azt követő csütörtököt, 29-ét mondta, azonban akkor sem jött. A tanulság: Ilyen szélhámos, csaló csapattal sokkal elővigyázatosabbnak kell lenni. Szigorúan csak az elvégzett munka után szabad fizetni őket. Pedig biztos, tudnának szépen is dolgozni, de azt nem szokták, ezért nem szeretik. Meg rájöttek, hogy munka nélkül is jól megélhetnek.

Vállalok kapuk,kerítések,előtetők stb. Legyártását-beszerelését. Hívjon bizalommal!

 • Műanyag hegesztés

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkész,gyors,pontos,korrekt cég.

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Felújítás. Megvalósítás. Karbantartás. Komplex tervezés.

 • Műanyag hegesztés

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó szakemberekből álló szervíz, én már több mint 6 éve náluk javíttatom a fordomat. Nagyon régi ford szakértők, de a többi típustól sem jönnek zavarba. A műszaki vizsgáztatásomat is ők intézik, nagyon korrekt, becsületes emberek és a szervízelési költségek is nagyon barátiak. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online.

 • Műanyag hegesztés

  9900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt gyors munka...segitőkész emberek....ajanlom!

Fémszerkezetek és alkatrészek egyedi hegesztését vállaljuk, a legmegfelelőbb eljárással. Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Komplex tervezés. Felújítás. Karbantartás. Megvalósítás.

 • Műanyag hegesztés

  6700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Szakember, a szo minden ertelmeben. Aki szep falakat es rendes, tiszta munkat szeretne, keresse Davidot. 👌🏻

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Komplex tervezés. Karbantartás. Felújítás. Megvalósítás.

 • Műanyag hegesztés

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Gumicsere gyorsan 3000 ft a 4 db

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hegesztő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hegesztő műanyag hegesztés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Műanyag hegesztés: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a műanyag hegesztés átlagos ára 5600 - 10500 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hegesztőt Szegeden?

Most 50 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MŰANYAG HEGESZTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok hegesztőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált hegesztőt keresned amennyiben erre van szükséged: műanyag hegesztés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a hegesztő?

Egy jó hegesztő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: műanyag hegesztés?

A műanyag hegesztés és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy hegesztőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas