Nagyfrekvenciás hegesztés Szegeden gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Hegesztőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hegesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb hegesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 64 hegesztő közül! Korrekt nagyfrekvenciás hegesztés árak — 7000-13100 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

10 hegesztő most online

Peter

Peter

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nagyfrekvenciás hegesztés Szegeden?

7000 - 13100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hegesztők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hegesztőt!

Öntvény hegesztés gyorsan. Helyszíni kiszállás kérésre, széles referenciákkal. Alumínium motorblokk, egyéb aluminium tárgyak hegesztése, akár a helyszínen is. Gyors munkavégzés.

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  14800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Karosszéria javítás,toyota corolla hátsó csomagtér ajtó kisebb horpadás javítás fényezés,be kamuzták hogya szélvédőt is ki kell venn stb a fényezéshez.... lökhárító műanyagozás fényezés hátfal javítás .,alvázvédelem,szelepfedél tömítés csere,motor mosás.hátsó lengéscsillapító csere 2db.trw.típus.lakatos munka 178,000- A fényezés elfogadható, a lakatos munka egy kalap.sz..... a hézagok egy vak is jobban összerakja...az ajtó ferde stb lökhárító hézagok pocsék.Szerelés 160,000 - .Autó átvételkor kértem nézzzünk alá milyen lett.Alvázvédelmet meg sem csinálták,de felszámolták közbe ecsetelték hogy rozsda átalakítóval le kezelték, és utána ők fújták le.Mikro alá néztünk na mi ez ..ja bocs hozok egy sprayt és le fújom na hajduk mondtam.Otthon vettem észre hogy a motormosást meg sem csinálnak..Senkinek nem ajánlom ezt a helyet ,hatalmas csalódás...Lehúznak az anyaggal -munkadíjjal és meg sem csinálják.Persze csak utólag mondtam meg hogy én is karossziriáztam 10 évig kicsit értek hozzá...A válasz az volt hogy további több sikert kívánnak egy másik szervizhez .Mivel tudják hogy soha többé nem megyek oda.Kerüljétek el messziről sajnos még vannak ilyen műhelyek Mátyás Balázs

Üdvözlök mindenki.Cégünk az alábbi munkakörben tevékenykedik.Kerites,kapuk,acélszerkezetek,előtetők,rozsdamentes és szénacél korlátok és üvegkorlátok gyártásával foglalkozik.

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  7900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Efficient and cheap

Üdvözlöm az adatlapomon! Lakatos, hegesztési munkákat vállalok Szegeden, és környékén. Zártszelvény és egyéb acélszerkezetek hegesztését vállalom gyors határidővel és ingyenes árajánlat készítéssel, az Otthonfelújítási Program keretein belül is!

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Tökéletes kiszolgálás, profi szakmai munka.

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online.

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Tételes ajánlatot adott. Meg is egyeztünk. A kezdési időpontról egy kicsit korai volt nekünk, de segítőkész volt ebben is, így tudtunk megoldást találni. Nehezített terepen dolgozott, mivel a falak elég csálék, de nem panaszkodott miatta. Megbízhatóan megjelent, elvégezte a munkát. Párszor módosítottunk közben, de ehhez is alkalmazkodott, és mindent meg is csinált, amit kértünk. Szépen dolgozik, és elégedettek vagyunk az eredménnyel. Felüdülés volt végre egy becsületes, jó szakival dolgozni.

Hegesztési munkák műhelyünkben, vagy a helyszínen. Gyors megoldást kínálunk problémájára. Akár azonnal. Műhelyünkben, helyszínen.

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  7700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Elég csalfa világ van, ezért nagy segitség volt , hogy Attila végig velem a kereskedőnél . Nagy biztonságot adott a felmérés és annyi hasznos infot tudott a különböző márkák modelljeiről ! Szivből ajánlom

Használja ki a robothegesztés nyújtotta előnyöket! Kérjen egyedi árajánlatot még ma. Nagy szilárdságú alumínium alkatrészek speciális hegesztése 50 éves szakértelemmel. Önálló termékfejlesztés. Megbízható beszállító. 3D mérési megoldások. Egyedi- és sorozatgyártás.

 • Nagyfrekvenciás hegesztés

  11900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan reagált

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hegesztő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hegesztő nagyfrekvenciás hegesztés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nagyfrekvenciás hegesztés: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a nagyfrekvenciás hegesztés átlagos ára 3800 - 7100 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hegesztőt Szegeden?

Most 45 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést NAGYFREKVENCIÁS HEGESZTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hegesztő?

Egy hegesztő ezzel a munkával bízható meg: nagyfrekvenciás hegesztés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy hegesztő segítségét?

Egy megbízható hegesztő a nagyfrekvenciás hegesztés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha hegesztőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas