Teljes körű önhordó zuhanytálca beépítése Szegeden. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Tervezed az önhordó zuhanytálca beépítését, de nem találsz megfelelő szakembert? Ne aggódj, a Qjob-on 81 vízvezeték szerelő közül választhatsz! Korrekt árakat kínálunk, amelyek 24500-45900 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged. A legjobb szakemberekkel dolgozunk Szegeden és környékén, akik azonnal felkeresnek árajánlatokkal, miután megosztottad velünk a feladatodat. Mielőtt döntesz, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz tőlünk. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN történik! Ne habozz, válassz minket, és élvezd a könnyű és problémamentes szolgáltatást!

13 szakember most online

Barnabás

Barnabás

erdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

18900 - 35400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Szegeden!

Csőtörés elhárítás hétvégén, ünnepnapokon is, korrekt áron, minőség garanciával. Vízrendszerek javítása csöpögéstől csőtörésig, szennyvíz csatornák feltárása csőkamerával.

  • Önhordó zuhanytálca beépítése

    5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Megbeszéltek szerinti időpontban pontos érkezés, precíz, minőségi munkavégzés. Abszolút megbízható szakember. Legközelebb is őt választjuk, férjem maximálisan elégedett a munkájával. Egyéb: számunkra fontos volt a normál, ápolt megjelenés és a dohányzás mentessége. Ez az elvárásunk is teljesült. Köszönjük!

Bálint
2 éve

Az Ön megbízható Ezermester Szolgáltatója.

  • Önhordó zuhanytálca beépítése

    3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyors kiszállás, pontos munka és jó ár-érték arány. Megoldottak végre egy olyan olyan dugulást, ami az előző két csapatnak nem sikerült.

Lajos
2 éve

Minőségi konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezések és kiegészítők. Lakossági és ipari szűrők. Víztisztítók. Szűrőbetétek. Márkák: 3M, Aqua-Pure, Likuan, CUNO, TasteMaster.

  • Önhordó zuhanytálca beépítése

    3100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt megbízható árban is rendben van

Kelemen
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, önhordó zuhanytálca beépítése közben Szegeden