Öntött márvány zuhanytálca beépítése Szeged területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Fedezd fel a legjobb szakembereket Szegeden az Öntött márvány zuhanytálca beépítése terén a Qjob segítségével! Válaszd ki az igényeidnek megfelelő szakembert a 77 közül és élvezd a korrekt árakat, melyek 29800-56000 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú tálca beépítését szeretnéd. Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan állj neki a keresésnek, hiszen mi segítünk! Oszd meg velünk a feladatot és a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek megoldani a feladatot. És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN történik! Ne habozz, fedezd fel a Qjob lehetőségeit és találd meg a legjobb szakembert Szegeden!

13 szakember, aki elvégzi a szolgáltatásokat, neve: fürdőkád beépítő most online

István

István

erdekel.

Ervin

Ervin

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

34700 - 65100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a szolgáltatásokat, nevük: fürdőkád beépítők Szegeden!

Szereltessen be modern, karos csaptelepet. Akár egy órán belüli kiszállás! Mosdó, mosogató, fürdőkád csapok cseréjét, javítását vállalom. Hétvégén és ünnepeken is.

  • Öntött márvány zuhanytálca beépítése

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül korrekt vállalkozó, amit ígér határidőre teljesíti. Ez manapság ritka. Pontos precíz, a megrendelő igényeit maximálisan kielégítő hozzáállású ember, mindenkinek jószívvel ajánlom!

Károly
2 éve

Az Ön megbízható Ezermester Szolgáltatója.

  • Öntött márvány zuhanytálca beépítése

    3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyors kiszállás, pontos munka és jó ár-érték arány. Megoldottak végre egy olyan olyan dugulást, ami az előző két csapatnak nem sikerült.

Lajos
2 éve

2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg. Kényelmes, egyszerű.

  • Öntött márvány zuhanytálca beépítése

    4000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A legmegbízhatóbb szakember akivel találkoztam az elmúlt évek során. Sűrgős segítségre volt szükségem a fűtés szezon elején. Gyors volt, profi, abszolút túlteljesítette az elvárásaimat. Biztos vagyok benne hogy a jövőben őt fogom keresni ha szakemberre lesz szükségem.

Domonkos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád beépítésre és legyen pár percen belül árajánlatok gazdag választékának tulajdonosa! Az ajánlatok helyi és ellenőrzött szakemberektől érkeznek, ráadásul INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most a szolgáltatás igényléséért!

Egy szakember, aki elvégzi a szolgáltatásokat, neve: fürdőkád beépítő, öntött márvány zuhanytálca beépítése közben Szegeden