Panellakás erkély felújítás Szeged területén!

Generálkivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj generálkivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb generálkivitelezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 77 generálkivitelező közül! Korrekt panellakás erkély felújítás árak — 46200-86700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

12 generálkivitelező most online

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a panellakás erkély felújítás Szegeden?

46200 - 86700 Ft/db

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb generálkivitelezők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező generálkivitelezőt!

Teljeskörű lakásfelújítás generálkivitelezés ötlettől a megvalósításig. Komplett lakásfelújítás és generálkivitelezés a fő tevékenységünk. Korrekt Ár. Ingyenes Felmérés Bp.-n. Megbízható Kivitelezés. Főbb szolgáltatásaink: Bútor tapétázás; Kerítés vakolás; Fürdőszoba átalakítás. Ingyenes helyszíni felmérés

 • Panellakás erkély felújítás

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Jó minőségű munkát végeznek, bár csúsztak egy napot...

Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Az otthon felújítási támogatás keretein belül szintén végzünk kivitelezést és tanácsadást. Feladatok amiket vállalok: Padlószőnyeg lerakása betonra; Mennyezet vakolás; Ház festés. Teljes körű házfelújítás.

 • Panellakás erkély felújítás

  1800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Szépen dolgoztak, és a munka tényleg el is készült a vállalási idő alatt. Jól kommunikáltak, a váratlan akadályokat rugalmasan és proaktívan áthidalták, tisztaságot hagytak maguk után. Profi, megbízható csapat!

Nem Kell, Hogy a Lakásfelújítás Vagy az Építkezés Rémálom Legyen! A Szakértője Felkeresi Önt, és Segítséget Nyújt a Legköltséghatékonyabb Megoldásért! Teljeskörű megoldások. Regisztráció nélkül is. Nincs rejtett költség. Díjmentes ajánlatkérés. Amiket vállalok: Parketta csere; Fűtéscsövek festés; Plafon festés. Rendbe rakjuk otthonát

 • Panellakás erkély felújítás

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, pontos, gyors csapat, többször volt szerencsénk együtt dolgozni, jószívvel ajánlom a Dunakanyar Festő Kft.-t mindenkinek.

Tünde Ring
egy éve

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, belső-külső munkálatokat. Hívjon bizalommal. Festés, mázolás, burolás, térkő lerakás, hőszigetelés, stb. minden ami építőipar. Kiválló munkavégzés. Gyorsaság. Garancia. Főbb szolgáltatásaink: Bútor tapétázás; Gipszkarton profilok szerelése; Kőporos vakolat festés. Felújítás, generálkivitelezés

 • Panellakás erkély felújítás

  2700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, becsületes cég, segítőkész munkatársakkal. A jövőben is őket választom!

Otthonunk teljeskörű felújítása vagy renoválása egy olyan átalakítási folyamat, mely során. az adott lakást az ügyfél új igényei szerint felújítják vagy átépítenek. Szolgáltatásaink: Fürdőszobai csempe csere; Festés előtti falmosás; Erkély felújítás. Bontás

 • Panellakás erkély felújítás

  2400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Én nagyon elégedett vagyok, velük. Segítőkészek, pontosak, megbizhatoak.

Nem Kell, Hogy a Lakásfelújítás Vagy az Építkezés Rémálom Legyen! A Szakértője Felkeresi Önt, és Segítséget Nyújt a Legköltséghatékonyabb Megoldásért! Díjmentes ajánlatkérés. Gyors ajánlatkérés. Regisztráció nélkül is. Teljeskörű megoldások. Amiket vállalok: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Fűtéscsövek festés; Lépcső festés. Előre rögzített ár, határidő

 • Panellakás erkély felújítás

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

OK

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg generálkivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy generálkivitelező panellakás erkély felújítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás erkély felújítás: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a panellakás erkély felújítás átlagára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós értékeléseket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek generálkivitelezőt Szegeden?

Most 53 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS ERKÉLY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek generálkivitelezőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható generálkivitelezőt keresned amennyiben erre van szükséged: panellakás erkély felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi generálkivitelező segítségét?

Egy megbízható generálkivitelező a panellakás erkély felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor generálkivitelezőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas