Társasház erkély felújítás Szegeden gyorsan és hatékonyan!

Generálkivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj generálkivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb generálkivitelezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 73 generálkivitelező közül! Korrekt társasház erkély felújítás árak — 42600-79800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szegeden közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 generálkivitelező most online

Kornel

Kornel

erdekel.

Erik

Erik

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a társasház erkély felújítás Szegeden?

42600 - 79800 Ft/db

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb generálkivitelezők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező generálkivitelezőt!

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, belső-külső munkálatokat. Hívjon bizalommal. Festés, mázolás, burolás, térkő lerakás, hőszigetelés, stb. minden ami építőipar. Kiválló munkavégzés. Gyorsaság. Garancia. Főbb szolgáltatásaink: Bútor tapétázás; Gipszkarton profilok szerelése; Kőporos vakolat festés. Felújítás, generálkivitelezés

 • Társasház erkély felújítás

  2700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, becsületes cég, segítőkész munkatársakkal. A jövőben is őket választom!

Otthonunk teljeskörű felújítása vagy renoválása egy olyan átalakítási folyamat, mely során. az adott lakást az ügyfél új igényei szerint felújítják vagy átépítenek. Szolgáltatásaink: Fürdőszobai csempe csere; Festés előtti falmosás; Erkély felújítás. Bontás

 • Társasház erkély felújítás

  2400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Én nagyon elégedett vagyok, velük. Segítőkészek, pontosak, megbizhatoak.

Nem Kell, Hogy a Lakásfelújítás Vagy az Építkezés Rémálom Legyen! A Szakértője Felkeresi Önt, és Segítséget Nyújt a Legköltséghatékonyabb Megoldásért! Díjmentes ajánlatkérés. Gyors ajánlatkérés. Regisztráció nélkül is. Teljeskörű megoldások. Amiket vállalok: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Fűtéscsövek festés; Lépcső festés. Előre rögzített ár, határidő

 • Társasház erkély felújítás

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

OK

Teljeskörű lakásfelújítás generálkivitelezés ötlettől a megvalósításig. Komplett lakásfelújítás és generálkivitelezés a fő tevékenységünk. Korrekt Ár. Ingyenes Felmérés Bp.-n. Megbízható Kivitelezés. Főbb szolgáltatásaink: Bútor tapétázás; Kerítés vakolás; Fürdőszoba átalakítás. Ingyenes helyszíni felmérés

 • Társasház erkély felújítás

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Jó minőségű munkát végeznek, bár csúsztak egy napot...

Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Az otthon felújítási támogatás keretein belül szintén végzünk kivitelezést és tanácsadást. Feladatok amiket vállalok: Padlószőnyeg lerakása betonra; Mennyezet vakolás; Ház festés. Teljes körű házfelújítás.

 • Társasház erkély felújítás

  1800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Szépen dolgoztak, és a munka tényleg el is készült a vállalási idő alatt. Jól kommunikáltak, a váratlan akadályokat rugalmasan és proaktívan áthidalták, tisztaságot hagytak maguk után. Profi, megbízható csapat!

Nem Kell, Hogy a Lakásfelújítás Vagy az Építkezés Rémálom Legyen! A Szakértője Felkeresi Önt, és Segítséget Nyújt a Legköltséghatékonyabb Megoldásért! Teljeskörű megoldások. Regisztráció nélkül is. Nincs rejtett költség. Díjmentes ajánlatkérés. Amiket vállalok: Parketta csere; Fűtéscsövek festés; Plafon festés. Rendbe rakjuk otthonát

 • Társasház erkély felújítás

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, pontos, gyors csapat, többször volt szerencsénk együtt dolgozni, jószívvel ajánlom a Dunakanyar Festő Kft.-t mindenkinek.

Tünde Ring
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg generálkivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy generálkivitelező társasház erkély felújítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Társasház erkély felújítás: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a társasház erkély felújítás átlagára 22900 - 42900 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Generálkivitelezők - hogyan válasszunk Szegeden?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok generálkivitelezőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 53 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÁRSASHÁZ ERKÉLY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy generálkivitelező?

Egy generálkivitelező a következő feladattal bízható meg bátran: társasház erkély felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi generálkivitelező segítségét?

Egy profi generálkivitelező a társasház erkély felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha generálkivitelezőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas