Terasz tető építés Szeged területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 66 tetőfedő közül! Korrekt terasz tető építés árak: 3500-6600 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szegeden környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

10 tetőfedő most online

Tamás

Tamás

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a terasz tető építés Szegeden?

3500 - 6600 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Nem szúr, és bárhol használható. Ismerje meg a fújható szigetelést! Velünk nincs kockázat! Meggyőző referenciák. 10 év tapasztalat. Ajánlott szakkivitelező.

 • Terasz tető építés

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

A zsindelyes :)

Csaba Dan
2 éve

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon

 • Terasz tető építés

  8800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Készséges, kedves, pontos kiszolgálás. Jó a cucc :-) Könnyű vele dolgozni, örök darab :-)

Beázások és viharkárok javítása. Több éves tapasztalattal, országosan, garanciával. Tetőfedő munkák és tetőjavítás. Cserepeslemez tetőfedés. Tetőjavítás azonnal.

 • Terasz tető építés

  7000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Szeretem nagyon

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők Építése, Ácsmunkák, Bádogozás. Minőségi Anyagok. Korrekt Árak. Ajánlott Szakik. Ingyenes Kiszállás.

 • Terasz tető építés

  9000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nem Ajánlom senkinek!

Profi munka kedvező áron! Hétvégén is! Ingyenes kiszállással, és Állapotfelméréssel. Cserepeslemez Tetőfedés palatetőre, Kérjen Ajánlatot Most, Ingyenes Kiszállással.

 • Terasz tető építés

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagy a választék

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő terasz tető építés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Terasz tető építés: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a terasz tető építés átlagos ára 3300 - 6200 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján választhatunk Szegeden?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Szegeden?

Most 49 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TERASZ TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt megbíznod ha erre van szükséged: terasz tető építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

A jó tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha profi tetőfedő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A terasz tető építés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas