Bluetooth hangszóró javítás: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 20 hangszóró szerelő közül! Korrekt bluetooth hangszóró javítás árak — 5400-10100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szegeden környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 hangszóró szerelő most online

Gyula

Gyula

Еrdekel.

György

György

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bluetooth hangszóró javítás Szegeden?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Bluetooth hangszóró javítás

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a szakembernek, gyorsan mindent távolról állított be, és tanácsot adott nekem Whatsappon, nagyon hozzáértő.

Nagy gyakorlattal végezzük a video és DVD készülékek javítását is. Várjuk szervizünkben a meghibásodott Video, DVD felvevő és lejátszókat, DVD-VIDEO kombinált készülékeket, DVD-HDD felvevőket, valamint a hordozható DVD készülékeket is.

  • Bluetooth hangszóró javítás

    3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Minden gyorsan és minőségileg , nagyszerű előadó. semmi trükk , minden a helyén ! Ajánlom!!!

Pisti B
2 éve

Hangfalak. Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó. Helyszíni javítás / kiszállásBudapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk. Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

  • Bluetooth hangszóró javítás

    5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mester! Gyorsan jött, mindent gyorsan megcsinált, és a TV olyan volt, mintha új lenne!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő bluetooth hangszóró javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Bluetooth hangszóró javítás: mennyibe kerül Szegeden?

Szegeden a bluetooth hangszóró javítás átlagos díja 5000 - 9300 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Szegeden a bluetooth hangszóró javítás szolgáltatáshoz már 30 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hangszóró szerelőt Szegeden?

Most 23 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BLUETOOTH HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mivel foglalkozik egy hangszóró szerelő?

Egy hangszóró szerelő a következő munkával bízható meg bátran: bluetooth hangszóró javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy hangszóró szerelő segítségét?

Egy jó hangszóró szerelő a bluetooth hangszóró javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: hangszóró szerelő?

Ha profi hangszóró szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A bluetooth hangszóró javítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas