Hangszóró tisztítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 hangszóró szerelő közül! Korrekt hangszóró tisztítás árak: 6300-11900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szegeden közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 hangszóró szerelő most online

Béla

Béla

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hangszóró tisztítás Szegeden?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Hangszóró tisztítás

    3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A technikus gyorsan megtalálta a problémát, és elmondta, hogyan javítsam meg. A feladatot Maxim önhibáján kívül nem sikerült elvégezni.

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Hangszóró tisztítás

    3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden tökéletesen működik, köszönöm szépen! Nagyon ajánlom! :)

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Hangszóró tisztítás

    6300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Köszönet a szakembernek. A munka minősége kiváló volt és időben elkészült. Ajánlani fogom őt a barátaimnak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő hangszóró tisztítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Hangszóró tisztítás: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a hangszóró tisztítás átlagos ára 6600 - 12500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangszóró Szerelők - hogyan választhatunk Szegeden?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hangszóró szerelőt Szegeden?

Jelenleg 18 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HANGSZÓRÓ TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok hangszóró szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható hangszóró szerelőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: hangszóró tisztítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy hangszóró szerelő segítségét?

Egy megbízható hangszóró szerelő a hangszóró tisztítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: hangszóró szerelő?

Ha egy megbízható hangszóró szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A hangszóró tisztítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas