Hangfal javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Hangfal Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangfal szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 17 hangfal szerelő közül! Korrekt hangfal javítás árak: 5400-10200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szegeden környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 hangfal szerelő most online

Márton

Márton

Еrdekel.

Dávid

Dávid

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hangfal javítás Szegeden?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangfal szerelőok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangfal szerelőt!

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Hangfal javítás

    3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A technikus gyorsan megtalálta a problémát, és elmondta, hogyan javítsam meg. A feladatot Maxim önhibáján kívül nem sikerült elvégezni.

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Hangfal javítás

    3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden tökéletesen működik, köszönöm szépen! Nagyon ajánlom! :)

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Hangfal javítás

    6300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Köszönet a szakembernek. A munka minősége kiváló volt és időben elkészült. Ajánlani fogom őt a barátaimnak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangfal szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangfal szerelő hangfal javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Hangfal javítás: mennyibe kerül Szegeden?

Szegeden a hangfal javítás átlagos díja 5000 - 9500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hangfal Szerelőok - hogyan válasszunk Szegeden?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hangfal szerelőt Szegeden?

Jelenleg 14 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HANGFAL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy hangfal szerelő?

Egy hangfal szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: hangfal javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi hangfal szerelő?

A jó hangfal szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: hangfal szerelő?

Ha egy megfelelő hangfal szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A hangfal javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas