Jamo hangszóró javítás: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 23 hangszóró szerelő közül! Korrekt jamo hangszóró javítás árak: 5600-10500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szegeden környékén elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 hangszóró szerelő most online

Áron

Áron

Еrdekel.

Roland

Roland

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a jamo hangszóró javítás Szegeden?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Jamo hangszóró javítás

    3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A technikus gyorsan megtalálta a problémát, és elmondta, hogyan javítsam meg. A feladatot Maxim önhibáján kívül nem sikerült elvégezni.

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Jamo hangszóró javítás

    3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden tökéletesen működik, köszönöm szépen! Nagyon ajánlom! :)

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Jamo hangszóró javítás

    6300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Köszönet a szakembernek. A munka minősége kiváló volt és időben elkészült. Ajánlani fogom őt a barátaimnak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő jamo hangszóró javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Jamo hangszóró javítás: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a jamo hangszóró javítás átlagos ára 6900 - 12900 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangszóró Szerelők - hogyan válasszunk Szegeden?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hangszóró szerelőt Szegeden?

Jelenleg 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JAMO HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek hangszóró szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható hangszóró szerelőt keresned amennyiben erre van szükséged: jamo hangszóró javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi hangszóró szerelő segítségét?

Egy jó hangszóró szerelő a jamo hangszóró javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: jamo hangszóró javítás?

A jamo hangszóró javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy hangszóró szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas