Csapágyas mosógép javítás: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 mosógép szerelő közül! Korrekt csapágyas mosógép javítás árak — 4000-7500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szegeden közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 mosógép szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a csapágyas mosógép javítás Szegeden?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

György, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Akciós klímák értékesítése szereléssel együtt! Klímaszerelés, klíma értékesítés országosan. Gyors és hatékony klíma beszerelés. Hűtő fűtő klímák. Kérje ingyenes felmérésünket! Gyors beszerelés. Részletfizetés. Telepítés országosan. Márkák: Gree, Fisher, Syen, HD Maximus.

 • Csapágyas mosógép javítás

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

kedves, pontos, precíz, jó szakember

Tisztelt megrendelők! Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Indesit Whirlpool Bosch. Mosogatógép szerviz.

 • Csapágyas mosógép javítás

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, segítőkész.

Szeged dolgozom, megyében is! Mi elhárítjuk a problémát rövid időn belül, garanciával. Hívjon bizalommal. Korrekt ár, gyors munka, teljeskörű garancia. 12 év szakmai tapasztalat. Ingyenes kiszállás. Teljeskörű garancia. Szolgáltatások: Háztartási gépek, kisgépek javítása.

 • Csapágyas mosógép javítás

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Mosogatógép javításhoz hívtam, küzdelmes volt, de a megoldotta.

Kedves érdeklődő! Üdvözlöm! Több éves szakmai tudàsunkal szeretnènk önöknek a legjobbat nyújtani.Bàrmiben tudunk segìteni mi SEGÌTÜNK! Forduljanak hozzànk bìzalommal.

 • Csapágyas mosógép javítás

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Iphone SE készülék mikrofonja recsegett. Ezzel a hibával vittem be a telefont. Szerencsére egyből sorra kerültem. Az úriember nagyon kedves volt! Nem próbálta egyből kicserélni, hanem előbb megtisztította, tesztelte, azután döntöttünk a cserénél. Amit ott helyben kb 10 perc alatt teszteléssel ki is cserélt! Közben jót beszélgettünk! Csak ajánlani tudom a helyet. Gyors és precíz munkavégzés!

Szeged dolgozom, megyében is! Klíma telepítés, karbantartás és javítás országosan akár azonnal, kedvező áron. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel országosan. Hőszivattyú telepítés. Légtechnika. Klíma karbantartás.

 • Csapágyas mosógép javítás

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profik, kedvesek, rugalmasak, gyorsak, érthetőek. Nagyon hálás vagyok nekik a megmentett Iphonért!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő csapágyas mosógép javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csapágyas mosógép javítás: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a csapágyas mosógép javítás átlagos ára 6200 - 11600 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - hogyan választhatunk Szegeden?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosógép szerelőt Szegeden?

Jelenleg 19 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KUPLUNG CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek mosógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned akkor, ha erre van szükséged: kuplung csere.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi mosógép szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a kuplung csere mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha mosógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas