Mosógép dob javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 20 mosógép szerelő közül! Korrekt mosógép dob javítás árak: 4400-8300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szegeden közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 mosógép szerelő most online

Péter

Péter

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Barnabás

Barnabás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép dob javítás Szegeden?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Péter vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosogatógép szervíz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Akár azonnali kiszállás. Mosógépjavítás SOS, akár még aznapi kiérkezéssel. Kedvező árak. Hívjon még ma! Márkafüggetlen Javítás. Hétvégén felár nélkül. Javítás Garanciával. Akár aznapi kiszállással.

 • Mosógép dob javítás

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Elégedett vagyok velük teljes mértékben. Amit ígérnek betartják.

Üdv István vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Ingyenes helyszíni felmérés országosan! Klímatelepítés rövid határidővel! Kérj ajánlatot és Mi garantáltan 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot!

 • Mosógép dob javítás

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Gyors és precíz! Csak ajánlani tudom!

Géza, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Országosan. Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. 20 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Mosógép dob javítás

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyors es precíz munka. Teljesen elégedett vagyok velük.

Azonnali készpénzfizetéssel megvásároljuk eladásra szánt Laptop-ját, Notebook-ját. Mindig a legjobb ajánlattal, ügyfeleink teljeskörű elégedettségére. Típusok: Használt és új Laptopok, Gamer Laptopok, Üzleti Laptopok.
 • Mosógép dob javítás

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Kritikan aluli szervíz. Egy H/K hangszorot szervizeltettem volna. 5 hét alatt ketszer volt a szervizben a termek, a hiba javitas mindketszer az adapter csereje volt, ami mar az első esetben sem oldotta meg a problemat. Pedig valtig allitottak, hogy teszteltek az eszkozt.

Pál, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs. Szervizünkbe behozott készülékekre kedvezményt adunk az alap munkadíjunkból. Garancia.Keressen Leinformálható szerviz. Szerviz 27 éve Önért.

 • Mosógép dob javítás

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon gyorsak. Kedvesek és segítőkészek!

Zsolt Deák
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő mosógép dob javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép dob javítás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a mosógép dob javítás átlagos ára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi véleményeket?

Szegeden a váltó felújítás szolgáltatáshoz már 29 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosógép szerelőt Szegeden?

Most 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: váltó felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi mosógép szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor mosógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas