Hűtőszekrény ajtó javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőszekrény ajtó javítás árak — 5000-9300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szegeden környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 hűtőgép szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Krisztian

Krisztian

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőszekrény ajtó javítás Szegeden?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Garanciát vállalunk az általunk végzett munkára. A hét minden napján rendelkezésre állunk! Villanybojler szerelőre van szüksége? Írjon nekünk! Több éves tapasztalat, kedvező árak.

 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Pontosak, gyorsak és segítőkészek. Csak ajánlani tudom őket!

János, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Javítás, Beüzemelés, Karbantartás, Egyszeri munkadíj, Kedvező árak. Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Bankkártyás fizetés.

 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, korrekt. Szívből ajánlom! (LG TV tápegység csere, ha vkinek ez fontos lehet:))

Üdv László vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény a munkadíjból

 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Lehet, hogy javítani tudnak, de a kommunikáció az csapnivaló. Az elkészült készülékről nem kaptam értesítést, a telefont nem veszik fel, e-mailre nem válaszolnak. kétheti telefonálás után sikerült beszélni velük, akkor közölték, hogy a készülék már rég kész" :("

Zsolt vagyok. Háztartásigépek javítása üzembehelyezése hűtők fagyasztók ipari hűtők javítása. bizonyos területeken ingyenes a kiszállás! Éjjel-nappal hívható. Hétvégén is elérhető.

 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Maximális szakértelem és empátia. Profi csapat, ajánlom.

A megoldások embere vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Mosógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Hűtőszekrény ajtó javítás

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A munkájukkal teljesen meg vagyok elégedve. Korrektek, precízek, segítőkészek. Időben megoldják a problémát és értesítenek ha elkészültek. Csak ajánlani tudom őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőszekrény ajtó javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőszekrény ajtó javítás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a hűtőszekrény ajtó javítás átlagára 5200 - 9800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Szegeden az autó lökhárító fényezés szolgáltatáshoz már 23 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hűtőgép szerelőt Szegeden?

Jelenleg 18 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ LÖKHÁRÍTÓ FÉNYEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy hűtőgép szerelő?

Egy karosszéria lakatos ezzel a munkával bízható meg: autó lökhárító fényezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi hűtőgép szerelő segítségét?

Egy jó karosszéria lakatos az autó lökhárító fényezés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: hűtőgép szerelő?

Ha profi karosszéria lakatos segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Autó lökhárító fényezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas