Hűtőszekrény kompresszor javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőszekrény kompresszor javítás árak — 3800-7100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szegeden közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 hűtőgép szerelő most online

Tamas

Tamas

Еrdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőszekrény kompresszor javítás Szegeden?

3800 - 7100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

György, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Akciós klímák értékesítése szereléssel együtt! Klímaszerelés, klíma értékesítés országosan. Gyors és hatékony klíma beszerelés. Hűtő fűtő klímák. Kérje ingyenes felmérésünket! Gyors beszerelés. Részletfizetés. Telepítés országosan. Márkák: Gree, Fisher, Syen, HD Maximus.

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

kedves, pontos, precíz, jó szakember

Tisztelt megrendelők! Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Indesit Whirlpool Bosch. Mosogatógép szerviz.

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, segítőkész.

Szeged dolgozom, megyében is! Mi elhárítjuk a problémát rövid időn belül, garanciával. Hívjon bizalommal. Korrekt ár, gyors munka, teljeskörű garancia. 12 év szakmai tapasztalat. Ingyenes kiszállás. Teljeskörű garancia. Szolgáltatások: Háztartási gépek, kisgépek javítása.

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Mosogatógép javításhoz hívtam, küzdelmes volt, de a megoldotta.

Kedves érdeklődő! Üdvözlöm! Több éves szakmai tudàsunkal szeretnènk önöknek a legjobbat nyújtani.Bàrmiben tudunk segìteni mi SEGÌTÜNK! Forduljanak hozzànk bìzalommal.

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Iphone SE készülék mikrofonja recsegett. Ezzel a hibával vittem be a telefont. Szerencsére egyből sorra kerültem. Az úriember nagyon kedves volt! Nem próbálta egyből kicserélni, hanem előbb megtisztította, tesztelte, azután döntöttünk a cserénél. Amit ott helyben kb 10 perc alatt teszteléssel ki is cserélt! Közben jót beszélgettünk! Csak ajánlani tudom a helyet. Gyors és precíz munkavégzés!

Szeged dolgozom, megyében is! Klíma telepítés, karbantartás és javítás országosan akár azonnal, kedvező áron. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel országosan. Hőszivattyú telepítés. Légtechnika. Klíma karbantartás.

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profik, kedvesek, rugalmasak, gyorsak, érthetőek. Nagyon hálás vagyok nekik a megmentett Iphonért!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőszekrény kompresszor javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőszekrény kompresszor javítás: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a hűtőszekrény kompresszor javítás átlagára 6000 - 11300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Szegeden a horpadás javítás vákuummal szolgáltatáshoz már 17 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hűtőgép szerelőt Szegeden?

Jelenleg 13 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HORPADÁS JAVÍTÁS VÁKUUMMAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hűtőgép szerelő?

Egy karosszéria lakatos a következő feladattal kereshető meg: horpadás javítás vákuummal vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a hűtőgép szerelő?

Egy jó karosszéria lakatos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha hűtőgép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas