Porszívó gégecső javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Porszívó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj porszívó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 14 porszívó szerelő közül! Korrekt porszívó gégecső javítás árak — 4500-8400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szegeden környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 porszívó szerelő most online

Peter

Peter

Еrdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a porszívó gégecső javítás Szegeden?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb porszívó szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező porszívó szerelőt!

Kedves érdeklődő! Üdvözlöm! Több éves szakmai tudàsunkal szeretnènk önöknek a legjobbat nyújtani.Bàrmiben tudunk segìteni mi SEGÌTÜNK! Forduljanak hozzànk bìzalommal.

 • Porszívó gégecső javítás

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Iphone SE készülék mikrofonja recsegett. Ezzel a hibával vittem be a telefont. Szerencsére egyből sorra kerültem. Az úriember nagyon kedves volt! Nem próbálta egyből kicserélni, hanem előbb megtisztította, tesztelte, azután döntöttünk a cserénél. Amit ott helyben kb 10 perc alatt teszteléssel ki is cserélt! Közben jót beszélgettünk! Csak ajánlani tudom a helyet. Gyors és precíz munkavégzés!

Roland, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! 20 éves tapasztalat. Javítás új alkatrészekkel. Gyors kiszállás.

 • Porszívó gégecső javítás

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Barátságos gyors segítség

Tisztelt Érdeklődő! Az emlékek fontosak, minden adatmentésnél törekszünk megmenteni az összes fontos emléket. Munkához fontos adatokat vissza tudjuk nyerni a rossz adathordozókról adatmentéssel.

 • Porszívó gégecső javítás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

A múltbéli saját tapasztalat és a rengeteg csalódott ember után szabályosan a frász állt belém, amikor megtudtam, hogy az egyik fejhallgatónkat ide kell vinni garanciában javíttatni. Erősen gondolkodtam, hogy inkább kidobom és veszek másikat, csak ide ne kelljen jönni.

Üdvözlöm a profilomon. Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő Kerámia lap, Hűtő panel javítás. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Indesit Whirlpool Bosch. Mosógép szerviz.

 • Porszívó gégecső javítás

  4900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Kortekt munkát végeznek.... 😀😀😀😀

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! MInden hívást felveszünk. 20 éves tapasztalat. Gyors kiszállás.

 • Porszívó gégecső javítás

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Két készülékem járt náluk eddig (mivel a kék szolgáltató velük szervizeltet). Ha lehetne, 0 csillagot adnék. Legutoljára beküldtem egy egyértelműen akkuhibás telefont, és a szerviz visszaküldte másnap azzal a címszóval, hogy "szoftveres korrekciót" végeztek rajta. Telefonos megkeresésre egyáltalán nem reagáltak.. Az előző telefonom folyamatosan eldobálta a hálózatot, gyakran elnémult, azon is csak "szoftveres korrekciót" végeztek. Csodák csodájára ez eddig még egyiken sem segített. Nincs idejük/kedvük letesztelni a készüléket? Szoftveres korrekció. Fogalmuk sincs mi lehet a baja? Szoftveres korrekció. Másik szerviz gond nélkül feltárta a hibát, és megcsinálta a telefont. Mindkét esetben..

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj porszívó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy porszívó szerelő porszívó gégecső javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Porszívó gégecső javítás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a porszívó gégecső javítás átlagára 5400 - 10100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Szegeden az autó polírozás szolgáltatáshoz már 17 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok porszívó szerelőt Szegeden?

Jelenleg 13 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ POLÍROZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy porszívó szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával bízható meg bátran: autó polírozás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy porszívó szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő az autó polírozás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: porszívó gégecső javítás?

Az Autó polírozás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas