Telefon bekapcsoló gomb javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 19 telefon szerelő közül! Korrekt telefon bekapcsoló gomb javítás árak — 5900-11100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szegeden környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 telefon szerelő most online

Gyula

Gyula

Еrdekel.

Mihály

Mihály

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon bekapcsoló gomb javítás Szegeden?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Attila, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Huawei után gyártott akkumulátor csere ár: Huawei p8, p8 lite, p9 telefon akku csere ára: 6500 Ft

Szerviz szolgáltatásunk:, huawei akkumulátor csere, telefon pixelhiba javítás, samsung akkumulátor csere, telefon kijelző javítás, telefon kijelző javítás

  • Telefon bekapcsoló gomb javítás

    5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű vállalkozó, pandémiás körülmények között érkezett a maszkkal, külön köszönet érte! A kijelzőt saját költségén vásárolta meg, előleg nélkül. Minden minőségi és gyors, ajánlom!

Üdvözlöm a profilomon. Szerviz szolgáltatásunk:, alcatel kijelző javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, asztali telefon javítás, telefon képernyő javítás

Szerviz szolgáltatásunk:, törött kijelző telefon adatmentés, telefon üveg karc javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, samsung kijelző csere, telefon képernyő javítás

  • Telefon bekapcsoló gomb javítás

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyors és megbízható. Azonnal válaszolt, türelmesen tisztázta a probléma részleteit.

Csaba vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon mikrofon javítás, törött telefon kijelző javítás, telefon kijelző karc javítás, iphone 6s akkumulátor csere, telefon töltő javítás

Főbb szolgáltatásaink:, telefon pixelhiba javítás, telefon kamera lencse javítás, telefon alaplap javítás, betört telefon kijelző javítás, beázott iphone javítás

  • Telefon bekapcsoló gomb javítás

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlom a mestert! Eljött, sámánil telefon még jobb volt, mint volt. Helyben kicserélték a képernyőt + üveg ajándékba, szép bónusz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon bekapcsoló gomb javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon bekapcsoló gomb javítás: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a telefon bekapcsoló gomb javítás átlagos díja 6200 - 11700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Szegeden?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Szegeden?

Jelenleg 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON BEKAPCSOLÓ GOMB JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő ezzel a munkával bízható meg: telefon bekapcsoló gomb javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy jó telefon szerelő a telefon bekapcsoló gomb javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: telefon bekapcsoló gomb javítás?

A telefon bekapcsoló gomb javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy telefon szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas