Telefon hangszóró javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 22 telefon szerelő közül! Korrekt telefon hangszóró javítás árak — 4100-7700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 telefon szerelő most online

Miklós

Miklós

Еrdekel.

Jenő

Jenő

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon hangszóró javítás Szegeden?

4100 - 7700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Megbízható iPhone és Android szerviz. Szervizünk 2015 óta működik Óbuda szívében, naponta több mint 200 Apple, Samsung, Huawei vagy Xiaomi késüzlék kerül javításra szakképzett szerelőink által, ennek köszönhetően ügyfeleink már több mint 15.000.000 Ft-ot takarítottak meg az egyéb alternatívákkal szemben.

Munkáim:, telefon törött kijelző javítás, üvegkarc eltávolítás, iphone 8 akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás, telefon töltő javítás

  • Telefon hangszóró javítás

    6600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Minden rendben van, még az új digitalizátor védőüvege is =) Korábban egy másik szakember vállalta, hogy megteszi, de végül károsította a tollat, köszönöm, hogy megmentette a táblát).

Tisztelt megrendelők! Szerviz szolgáltatásunk:, telefon érintőképernyő javítás, alcatel kijelző javítás, telefon lcd kijelző javítás, telefon alaplap javítás, samsung telefon üvegcsere

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon szoftver javítás, törött kijelző javítás, üvegkarc eltávolítás, mobiltelefon javítás, iphone se akkumulátor csere

  • Telefon hangszóró javítás

    4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó fej srác, remek munkát végzett, ajánlom őt!

Üdvözlöm! Pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden általunk beépített új alkatrészre, amennyiben elégedetlen lennél a végeredménnyel.

Szolgáltatásaink:, telefon törött kijelző javítás, telefon kijelző javítás, telefon akkumulátor csere, törött telefon kijelző javítás, asztali telefon javítás

  • Telefon hangszóró javítás

    5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Az ezermester szuper profi. Jött a feltételes helyre, mindent világosan és fokozatosan csináltak. Ezenkívül megtisztított csatlakozók és csatlakozók. A munkát kifogástalan pontossággal és minőségben végezték. Nagyon ajánlom! A legjobb a szakterületén.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon hangszóró javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon hangszóró javítás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a telefon hangszóró javítás átlagára 3800 - 7200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi véleményeket?

Szegeden az ablakmosó tartály javítás szolgáltatáshoz már 22 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Szegeden?

Jelenleg 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ABLAKMOSÓ TARTÁLY JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: ablakmosó tartály javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő az ablakmosó tartály javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Ablakmosó tartály javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas