Telefon képernyő javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 telefon szerelő közül! Korrekt telefon képernyő javítás árak — 6800-12800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 telefon szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Pal

Pal

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon képernyő javítás Szegeden?

6800 - 12800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Telefon javítás szakszerűen. Megbízható szervizt keresel, aki garanciát is vállal? A készüléked ritka, amit sehol sem tudnak javítani? Megtaláltad a neked való szervizt! Technikusaink minden kihívást szívesen fogadnak.

Amiket vállalok:, xiaomi kijelző javítás, betört telefon kijelző javítás, vezetékes telefon javítás, telefon alaplap javítás, törött kijelző javítás

  • Telefon képernyő javítás

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Profi a szakmájában, és mindent gyorsan és jó minőségben végzett el. Ajánlom őt!

Szeged dolgozom, megyében is! Fő profilunk:, samsung kijelző csere, telefon pixelhiba javítás, kijelző javítás, képernyő csere, telefon adatmentés

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon akkumulátor csere, képernyő csere, telefon üvegcsere, kijelző csere, telefon szoftver javítás

  • Telefon képernyő javítás

    4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű mesterember, gyorsan és hatékonyan végezte el a munkát. Nem először próbálom ki, nagyon ajánlom :)

Kedves érdeklődő! Kiegészítő szolgáltatásaink:, képernyő csere, telefon kijelző javítás, telefon mikrofon javítás, vezetékes telefon javítás, iphone 6 akkumulátor csere

Szolgáltatásaink:, telefon képernyő javítás, telefon képernyő javítás, iphone 5s akkumulátor csere, betört telefon kijelző javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere

  • Telefon képernyő javítás

    6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

A mobilomat egy év alatt két alkalommal mentette meg, gyorsan, pontosan, szakszerűen felderítve és javítva a rejtélyes hibákat. Bátran ajánlom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon képernyő javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon képernyő javítás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a telefon képernyő javítás átlagos ára 4400 - 8300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható értékeléseket?

Szegeden a jégkár javítás szolgáltatáshoz már 18 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 14 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést JÉGKÁR JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy járműfényező a következő feladattal kereshető meg: jégkár javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható járműfényező a jégkár javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: telefon képernyő javítás?

A jégkár javítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy járműfényezőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas