Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 39 teherszállító közül! Korrekt küldemény előkészítése nemzetközi szállításra árak — 2400-4500 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 teherszállító most online

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszallas.

Csaba

Csaba

Szállítás 0-24

Mennyibe kerül a küldemény előkészítése nemzetközi szállításra Szegeden?

2400 - 4500 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Tisztelt megrendelők! Szakszerű mobiltelefon javítás. ... berepedt, telefon kijelző csere, gyorsan lemerülő akkumulátor cseréje. Minden típusú telefon javítását vállaljuk!

Amiket vállalok:, huawei akkumulátor csere, üvegkarc eltávolítás, Telefon takarítás, iphone se akkumulátor csere, telefon szoftver javítás

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Udvarias előadóművész. Kész voltam eljönni, de le kellett mondanom a feladatot.

Rudolf M.
Rudolf M. 3100 Salgótarján Online
A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)

Amiket vállalok:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás, vezetékes telefon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Flash a telefon xiaomi kínai orosz redmi k30...

János vagyok. iPhone készülékek szervize • Expressz javítások • Élettartam garancia • Időpontfoglalás iPhone szervizeinkben

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon kijelző csere, Telefon takarítás, samsung kijelző csere, telefon usb csatlakozó javítás, üvegkarc eltávolítás

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyors. Minden a megállapodás szerint. Őt ajánljuk.

Üdvözlöm a profilomon. Telefon javítás szakszerűen. Megbízható szervizt keresel, aki garanciát is vállal? A készüléked ritka, amit sehol sem tudnak javítani? Megtaláltad a neked való szervizt! Technikusaink minden kihívást szívesen fogadnak.

Szolgáltatásaink:, képernyő csere, telefon újratelepítés, telefon adatmentés, telefon kijelző csere, kijelző csere

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Xiaom redme note 9 pro és redme note 8 pro státusz tervezése...

Üdvözlöm a profilomon. Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.

Fő profilunk:, telefon üvegcsere, telefon töltő javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Türelmesen végigvezetett a távoli adatmentés pontjain, megállt a lehetőségeknél (például egy külön firmware fájl letöltése és használata, ha a szabványos módszer nem működött).

Károly P.
Károly P. 3100 Salgótarján Online

Károly, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Szolgáltatásaink:, telefon szoftver javítás, telefon akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, telefon üvegcsere, telefon pixelhiba javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, üvegfólia telefonra felhelyezés, iphone se akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, telefon üvegcsere, Telefon takarítás

 • Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra

  6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Az előadó abszolút megérdemelte a minősítést: profi, gyors, udvarias, szociábilis és stresszálló (amikor felhívtam egy másik ügyfelet, aki távol áll a digitális technológiától, aki nem ért semmit az adatszinkronizálásban és a Google-fiókokban, nagyon udvarias volt és nyugodtan elmagyarázta, általában nem a legbonyolultabb dolgokat ma).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító küldemény előkészítése nemzetközi szállításra közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a küldemény előkészítése nemzetközi szállításra átlagos díja 2400 - 4500 Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - mi alapján válasszunk Szegeden?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok teherszállítót Szegeden?

Ebben a pillanatban 39 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÜLDEMÉNY ELŐKÉSZÍTÉSE NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁSRA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy teherszállító?

Egy teherszállító a következő feladattal bízható meg bátran: küldemény előkészítése nemzetközi szállításra vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy teherszállító segítségét?

Egy megbízható teherszállító a küldemény előkészítése nemzetközi szállításra mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha teherszállítót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas