Adószámos magánszemély: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 48 adótanácsadó közül! Korrekt adószámos magánszemély árak: 5400-10100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szegeden környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 adótanácsadó most online

Gábor F.

Gábor F.

Kedvezményt adok

Farnaz G.

Farnaz G.

Tapasztalt vagyok

Géza H.

Géza H.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adószámos magánszemély Szegeden?

5400 - 10100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

könyvelés társaságok, egyéni vállalkozók részre bérszámfejtés adóbevallások készítése magánszemélyeknek is elektronikus ügyek intézése. Könyvelési anyagért, megbeszélés szerint házhoz megy.

 • Adószámos magánszemély

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Easy to reach

15 éves szakmai múlttal, regisztrált mérlegképes könyvelői- és közgazdász végzettséggel, 2015 óta erősítem az egyéni vállalkozók táborát. Vállalom gazdasági társaságok, KATA-s vállalkozások teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, könyvvizsgálatra való felkészítését, hatósági vizsgálat levezetését. Amennyiben szükséges, úgy tapasztalt könyvvizsgáló és ügyvéd áll ügyfeleim rendelkezésére. Mottóm: Csökkentsd az adminisztrációval töltött időt és azt fordítsd az ügyfél gazdaságilag hatékonyabb működésének segítésére Jelenlegi ügyfeleim jelentős részének papírmentes, digitális könyvelési szolgáltatást nyújtok, így rövid időn belül számukra fontos információkhoz jutnak vállalkozásukkal kapcsolatban. Fontosnak tartom a személyes kapcsolattartást is, szeretem megismerni, látni az ügyfél működési folyamatait, így főként a hagyományos papír alapon könyvelt partnereimnél, a könyvelési anyagért házhoz megyek. Emellett lehetőség van az iratanyag irodába történő személyes átadására illetve a futárral történő eljuttatására is. Várom leendő ügyfeleimet az ország területéről bárhonnan (távkönyvelés) illetve a személyes kapcsolattartásra is igényt tartó ügyfeleket Budapest és vonzáskörzetéből. Felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Adószámos magánszemély

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Ismerősöm olyan problémáját is megoldotta,melyet saját könyvelője nem tudott! Azóta is áradozik ,hogy nekem milyen jó könyvelőm van!Horváth dr.

Gina
2 éve

Könyvelőirodánkat 20 éves szakmai tapasztalattal irányítjuk. Érdekünk, hogy hosszútávú és eredményes munkakapcsolatot épitsünk ki ügyfeleinkkel, és elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Családias légkör, barátságos iroda várja ügyfeleinket. Rugalmas ügyfélfogadási idővel.

 • Adószámos magánszemély

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Ez valami vicc? Telefonon kértem és kaptam időpontot. Úgy tűnt hogy a hölgynek akivel beszélek hatalmas fájdalmat okoz hogy fel kellett vennie a telefont. Egészen szürreális volt az a nyöszörgés amit bemutatott. Már itt meg kellett volna köszönnöm a segítséget" és másik helyet keresni. Amikor odaértem a megbeszélt időpontra, felhívtam és azt mondta elfelejtette. 1 perces néma csend után közölte hogy nem tud fogadni. 2 nappal előtte kértem az időpontot."

Emil
2 éve

Szalai Anikó vagyok, mérlegképes könyvelő, teljes körű munkaügyi – és bérügyviteli szakelőadó képesítéssel rendelkezem. 25 év könyvelés és bérszámfejtés területén szerzett tapasztalattal a hátam mögött alapítottam meg egyéni vállalkozásomat 2013-ban.

 • Adószámos magánszemély

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Végtelenül kedves ügyfélkezelés és mindig pontos, érthető tájékoztatás.

Gábor
2 éve

Szalai Ildikó vagyok. 35 éves. Gazdasági agrármérnökként végeztem, majd az egyetem óta is folyamatosan tanulok tovább, bár egy kicsit elkanyarodva eredeti szakmámtól. Tb bérszámfejtő előadó, számviteli ügyintéző, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó végzettséggel rendelkezem. Szeretem, amit csinálok és főleg azt, amikor valaminek utána is kell járni.

 • Adószámos magánszemély

  7300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Négy éve számíthatok a segítségükre nind adóvisszatérítéssel, mind Kindergeld igényléssel kapcsolatban. Ügyeimet profizmussal kezelik, mindig kedvesek, és nem mellékesen nagyon eredményesek. Nagyon sok eurót spórolok meg a közreműködésükkel, amit ezúton is köszönök. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! Markó Zsolt

Ildikó
2 éve

Könyvelőirodánk magas színvonalon nyújt könyvelési, bérszámfejtési és tanácsadási szolgáltatást egyéni vállalkozások, társas vállalkozások, őstermelők és civil szervezetek részére. Ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk vállalkozásuk minden aspektusból történő segítésére, legyen szó pénzügyi és számviteli szolgáltatásokról, vagy akár vállalkozás adminisztrációs ügyintézésről. Továbbá mindig ellátjuk partnereinket naprakész információkkal az aktuális adóügyi és társadalombiztosítási változásokról. A bevallásokat és beszámolókat minden esetben az előírt határidőkön belül elkészítjük és benyújtjuk ügyfeleink nevében.

 • Adószámos magánszemély

  7600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

2012 óta könyvelnek bennünket, abszolút korrekt, megbízható, rugalmas iroda, nagyon kedvesek. Ha könyvelőt keresnek, csak ajánlani tudom!

Kati
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adószámos magánszemély közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi fa konyhabútor készítés: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden az egyedi fa konyhabútor készítés átlagos ára 51200 - 96000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Szegeden az egyedi fa konyhabútor készítés szolgáltatáshoz már 65 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Szegeden?

Most 50 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI FA KONYHABÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy asztalos?

Egy asztalos a következő feladattal kereshető meg: egyedi fa konyhabútor készítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi asztalos?

A jó asztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha asztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas