Vállalkozás indítás: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 45 adótanácsadó közül! Korrekt vállalkozás indítás árak: 5600-10500 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Szegeden környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 adótanácsadó most online

Anikó R.

Anikó R.

Kedvezményt adok

Balázs N.

Balázs N.

Tapasztalt vagyok

Zsanett C.

Zsanett C.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a vállalkozás indítás Szegeden?

5600 - 10500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Köszöntjük Önt a Symfalogic Világában! A “Symfalogic” /Szimfalodzsik korporésön/ mint márkanév, egyszerűen a „Simple, Fast, Logical” angol szavak első betűiből összeállított mozaikszóból ered, mivel tevékenységünk, és gondolkodásunk ezeket a szavakat jellemzik. Tudjuk, hogy tisztelt ügyfeleink is az egyszerű, a gyors és a logikus ügymenetet részesítik előnyben, így egyértelmű volt, hogy ez legyen a vállalatunk neve is. Cégünk egy angol-amerikai anyavállalat. Leányvállalataink a Symfalogic Accountancy illetve a Symfalogic Solutions Ltd. A Corporation székhelye az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és az Európai Unióban is már 2 helyen megtalálható. Központi irodánk az angliai Leeds-ben érhető el. Cégünk 2013-ban kezdte meg üzleti tevékenységét Angliában. Abban az időben csak magyar és angol cégalapítással, székhelyszolgáltatással és könyveléssel foglalkoztunk. Ma már elmondhatjuk, hogy jelenleg 13 országban alapítunk vállalatokat nemzetközi szinten, és ezen országok közül mindegyik országban kínálunk jelenleg könyvelési szolgáltatásokat is. Magyarországon a magyar könyvelőink már 1999 óta végeznek könyvelési feladatokat, így tapasztalatunk az már bőven van a könyvelés terén is. Weboldalunkat a https://symfalogic.hu és a https://nemzetkozicegalapitas.com oldalon érhetik el magyar nyelven.

 • Vállalkozás indítás

  7400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható, pontos, precíz iroda.Sokat segítettek nekem eligazodni a ránk zúduló, sűrűn változó törvényekben.

István
2 éve

Könyvelőirodánk vállalja kft., bt., egyéni vállalkozók, társasházak, alapítványok, egyesületek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését és adótanácsadását, az ügyfeleink közel 20 éves megelégedettségével. Vállalkozások részére vállaljuk az alábbi könyvviteli szolgáltatások elvégzését: > gazdasági események könyvelése > költségek részletes költségnemenkénti könyvelése > vevő-szállító folyószámlák analitikus nyilvántartása > adók és járulékok analitikus nyilvántartása és könyvelése > bérszámfejtés, bérek könyvelése > adófolyószámla folyamatos figyelése és egyeztetése > könyvelt tárgyi eszközök nyilvántartása, kartonok vezetése > évközi és év végi adóbevallások elkészítése határidőre > éves, egyszerűsített éves beszámolók elkészítése > könyvelés folyamatos ellenőrzése > könyvvizsgálatra való felkészülés és lebonyolítás > átalakulások könyvelési feladatainak, beszámolóinak elkészítése > adatszolgáltatás ügyfeleink részére a könyvelés adataiból > rendszeres tájékoztatás a vállalkozások eredményéről és könyveléséről > az esetleges adókötelezettségekről időben való kiértesítés > tájékoztatást nyújtunk az adózással kapcsolatos jogszabály változásokról > hatóságok előtti képviselet

 • Vállalkozás indítás

  7800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon felkészült csapat! Csak ajánlani tudom! :)

Valéria
2 éve

Szabó Mónika vagyok. Veszprémben a belvároshoz közel működtetem könyvelőirodámat. Könyvelői pályafutásomat 2003-ban egy könyvelőirodában kezdtem. Ezt követően egy több megyére kiterjedő nagyvállalatnál dolgoztam könyvelőként, majd később könyvelési csoportvezetőként tevékenykedtem. Több munkaviszonyban eltöltött év után, jelenleg saját könyvelőirodámban kamatoztatom a pályafutásom során megszerzett szakmai tapasztalataimat. Közgazdasági diplomám mellett vállalkozási és IFRS mérlegképes könyvelői végzettséggel, továbbá ECDL bizonyítvánnyal is rendelkezem.

 • Vállalkozás indítás

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Cégalapítás és könyvelés szolgáltatással kapcsolatban kerestem meg a ProacTeam csapatát. 100%-ban elégedett vagyok. Gyors és gördülékeny ügyintézés, maximális szakmai tudás amit képvisel Gábor és Tímea. Nem maradt soha kérdésem megválaszolatlanul. Csak ajánlani tudom őket.

János
2 éve

A vállalkozások könyvelése komplex feladatok sorát öleli fel. Bízunk benne, hogy közös munkával és a sokrétű szolgáltatásainknak köszönhetően egy jól működő céget tudhat magáénak. Ami pedig az árainkat illeti. Nem létezik a világon két egyforma cég. Mindenhol mások az igények, a tevékenységek, a bizonylatok mennyisége, a feladatok komplexitása. A szolgáltatásaink árai ezért is változók. Minden ügyfelünkkel egyénileg, cégre szabottan állapodunk meg.

 • Vállalkozás indítás

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Én nem szívesen könyveltetnék egy olyan céggel, amelyik üzleti partnerei között olyanok szerepelnek, mint Hema-Home Kft és Dr.Nagy Tamás ügyvédi iroda, akikkel kapcsolatban bőséges rossz tapasztalat van, ráadásul erről még hivatalos okirat, bírósági ítélet is rendelkezésre áll.

Mónika
2 éve

Családi vállalkozásunkat több mint 20 éve alapítottuk, azóta végzünk könyvelési és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat ügyfeleink részére. Irodánk vállalja egyéni vállalkozók, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok, részvénytársaságok, valamint egyéb szervezetek (társadalmi szervezetek, egyesületek, alapítványok) könyvelését, adatszolgáltatások, adóbevallások elkészítését és elektronikus úton továbbítását. Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy partnereinket informáljuk az aktuális törvényi változásokról, hogy segítségükre legyünk és gyakorlati tanácsokkal segítsük mindennapi munkájukat. Tevékenységünket 25-30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakképzett munkatársaink (mérlegképes könyvelő, könyvvizsgáló) irányításával végezzük.

 • Vállalkozás indítás

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Tudás, szakértelem jó ár-érték arány mindenkinek ajánlom!

Zoltán
2 éve

Könyvelési szolgáltatások, Rugalmas könyvelés 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket...

 • Vállalkozás indítás

  7900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Azért mert jön és megy

Blanka
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó vállalkozás indítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Jysk bútorok összeszerelés: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a jysk bútorok összeszerelés átlagos ára 1200 - 2300 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi véleményeket?

Szegeden a jysk bútorok összeszerelés szolgáltatáshoz már 69 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Szegeden?

Ebben a pillanatban 53 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést JYSK BÚTOROK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost megbíznod ha erre van szükséged: jysk bútorok összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas