Gyed szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 50 adótanácsadó közül! Korrekt gyed árak: 5500-10400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szegeden közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 adótanácsadó most online

Lilla B.

Lilla B.

Kedvezményt adok

zsuzsi v.

zsuzsi v.

Tapasztalt vagyok

Emese H.

Emese H.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a gyed Szegeden?

5500 - 10400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Társaságunk 1998 évben alakult, de főkönyvelői főállásom mellett, már 1988 óta folyamatosan végzem egyéni vállalkozások, bt. , kft., rt. Egyesület, Alapítvány, mezőgazdasági őstermelő könyvelését. Pénzügyi és Számviteli Főiskolát végeztem, regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok. Nyugdíjba vonulásomig dolgoztam ÁFÉSZ-nél , Ipari Szövetkezetnél, Ipari Vállalatnál, Mezőgazdasági Zrt.-nél főkönyvelői munkakörben. Megbízási szerződés alapján végzem a számviteli szolgáltatási tevékenységet egy fő mérlegképes könyvelő és egy fő Bér- és TB ügyintézővel közösen. Ügyfeleim egyedi igényei szerint kerülnek a számviteli szolgáltatásba tartozó feladatok meghatározásra. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem. SZOLGÁLTATÁSOK: könyvelés bérszámfejtés adóhatósági képviselet

 • Gyed

  6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Évek óta többféle szolgáltatást is igénybe veszek a Tim Taxation Szolgáltató Kft-től, s nyugodt szívvel és magabiztosan állíthatom, hogy Tímár Tamás megbízható, támogató, hozzáértő tudása és komplex tapasztalata bármely nagyságú vállalkozásnak csak hasznára lehet. - Posfai Tünde, Pointman Kft. alapító ügyvezetője

Gyula
2 éve

Nyugdíjba megy könyvelője? Elégedetlen a jelenlegivel, nem találják a közös hangot? Azon gondolkodik, hogy vállalkozást indít? Közel 20 éves szakmai tapasztalattal nyújtok számviteli szolgáltatást vállalkozások, civil szervezetek részére. Gyakorlatot szereztem mind vállalati, mind könyvelő irodai környezetben. A klasszikus számviteli szolgáltatásokon túl tanácsadással is segítem ügyfeleimet. A jogszabályi változásokról folyamatosan, időben tájékoztatom partnereimet. Hiszem, hogy a siker kulcsa a folyamatos együttműködés!

 • Gyed

  7300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Monika precíz, pontos, mindenről informál, kérdésekre gyors és érthető válaszokat ad. Örülök, hogy rátaláltam.

Réka
2 éve

2019-ben csatlakoztam az egyéni vállalkozok táborához, hogy tudásommal segítsem más vállalkozások, cégek és szervezetek gazdaságilag leghatékonyabb működését a mindenkori hatályos jogszabályok betartásával. 2015 óta dolgozom mint könyvelő és bérszámfejtő. Mivel munkámat egyedül végzem, minden ügyfelemért magam felek és minden felmerülő kérdést személyesen egyedien, személyre szabottan kezelek. Jelenleg Szekszárdon tartózkodom. Távolságra való tekintettel skype videóhívással, e-mailen illetve online lenne a legegyszerűbb tartani a kapcsolatot. Természetesen személyes találkozóra is van mód előre egyeztetve, anyagátvétel miatt is. Munkám hatékonyságát megfelelő szakmai alap, többéves tapasztalat, naprakész jogszabályismeret és modern informatikai háttér biztosítja, szükség esetén tapasztalt tanácsadók állnak rendelkezésemre. Munkámat jogtiszta szoftverrel végzem, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Gyed

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsan, precízen, udvariasan végzik a munkájukat. Minden tekintetben maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm!

Barbara
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok; Budapesten élek és dolgozom. 2011 óta foglalkozom kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozások teljes körű könyvvezetésével. A számvitelben azt szeretem a legjobban, hogy változatos, folyamatos tanulásra késztet és nem utolsó sorban emberekkel foglalkozhatok. Napi szinten foglalkozom kompenzációkkal, engedményezésekkel, import-export ügyletekkel (Eu-n belül és kívül is), deviza és valuta ügyletekkel. Évente 5-10 könyvvizsgálatnál közreműködöm, ebből kifolyólag 2019 nyarán 3 hónapot egy könyvvizsgáló irodánál töltöttem. Ügyfeleim tevékenységeit tekintve elég változatosak, így folyamatosan képzem magam. 2018 óta úgynevezett távkönyvelést is vállalok, ami azt jelenti, hogy az ügyféllel - az első megbeszéléstől eltekintve – nem találkozom személyesen, ehelyett az online platformokat veszem igénybe (Cashbook, e-mail, Drive, számlázó program stb).

 • Gyed

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Korrektek

Zoltán
2 éve

A Számla-Rend Kft. családi vállalkozás, a cég tulajdonosaiként szakirányú, Budapesten a Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomával, és regisztrált mérlegképes könyvelői minősítéssel rendelkezünk. Folyamatosan részt veszünk továbbképzéséken, így naprakészek vagyunk a vonatkozó jogszabályokból. Szakmai múltunk a garancia arra, hogy a könyvelés, számvitel, pénzügy és jogszabályok alkalmazása, valamint pályázat írása területén az összes kihívásnak meg tudunk felelni, partnereink problémáira képesek vagyunk az optimális választ kidolgozni. Tevékenységünket könyvvizsgáló és jogász segíti. A Számla-Rend Könyvelőiroda alapvető célja, hogy ügyfeleinek egyénre szabott, pontos, szakmailag kifogástalan szolgáltatást nyújtson. Meghatározó számunkra a partnereinkkel kialakítandó hosszú távú együttműködés, ez pedig csak precíz munkával, ügyfeleink érdekeinek maximális figyelembe vételével, partneri viszonyban érhető el. Az Ön elégedettsége nekünk nagyon fontos!

 • Gyed

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű könyvelő iroda 😊minden kèrdèsemre vègre èrthető választ kaptam. Nagyon kedvesek ès segítőkèszek voltak! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!

Timi
2 éve

Professzionális Könyvelés Teljes körű adótanácsadás magánszemélyeknek, kis-, közép- és nagyvállalatoknak.

 • Gyed

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb KÖNYVELŐ !!!

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó gyed közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gardrób összeszerelés: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a gardrób összeszerelés átlagára 21400 - 40100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Szegeden?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Szegeden?

Most 47 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GARDRÓB ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: gardrób összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

A jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: gardrób összeszerelés?

A gardrób összeszerelés és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas