Házvásárlás illeték: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 51 adótanácsadó közül! Korrekt házvásárlás illeték árak: 7800-14600 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szegeden környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 adótanácsadó most online

Bre B.

Bre B.

Kedvezményt adok

Zsuzsanna M.

Zsuzsanna M.

Tapasztalt vagyok

Péter C.

Péter C.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a házvásárlás illeték Szegeden?

7800 - 14600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Vállalkozást alapított vagy tevékenységét bővíti és szeretne tanácsot kapni, esetleg könyvelőt váltana, mert elköltözött? Irodánk 30 éve sikeresen működő, megbízható, mikrocégekre és kisvállalkozásokra szakosodott könyvelőirodaként Budapesten vállalja cégek teljes körű könyvelését, - akár visszamenőlegesen is - bér-, munkaügy-, TB-, NAV-ügyintézéssel, korrekt áron. Budapest vonzáskörzetéből is várjuk kedves leendő ügyfeleinket.

 • Házvásárlás illeték

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon kedvesek és segítőkészek. Csak ajánlani tudom őket! 😊

János
2 éve

1995 óta foglalkozom vállalkozások könyvelésével, az első 11 évben alkalmazottként dolgoztam egy könyvelőirodában, majd 2006 óta a saját vállalkozásomban végzem a tevékenységemet. Mérlegképes könyvelő, adótanácsadó és közgazdász végzettséggel rendelkezem. Folyamatosan követem az adózást érintő változásokat, hogy ügyfeleimnek pontos, precíz szolgáltatást tudjak nyújtani. Könyvelői felelősség biztosítással rendelkezem.

 • Házvásárlás illeték

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Adóbevallás miatt Zuglóban kerestem egy könyvelőt, hogy elkészítse számomra a személyi jövedelemadó bevallásom. Szerencsére Andrea személyében megtaláltam azt a könyvelőt, akit kerestem! Már telefonon keresztül is egyértelmű volt számomra szakmai hozzáértése. A munkát gyorsan és pontosan elvégezte. Ajánlom mindenkinek a Varga Könyvelőiroda szolgáltatásait.

Attila
2 éve

Könyvelést vállalok, anyagért házhoz megyünk.

 • Házvásárlás illeték

  7900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Kétszer vettem igénybe a szolgáltatásaikat, mindkét alkalommal maradéktalanul elégedett voltam az egész ügymenettel. Bátran ajánlom bárkinek akinek adóbevallási ügye van, korrektek, gyorsak, megbízhatóak, és segítőkészek, én is többször telefonon kerestem őket a kérdéseimmel, mindvégig segítőkészek és türelmesek voltak velem, mint ügyféllel. Mindkét alkalommal kb 1,5 hónapot vett igénybe a beadástól a kifizetésig a procedúra ami rajtuk is múlik, hiszen szinte azonnal kaptam a visszaigazolást, hogy tovabbították az ügyemet.

Árpád
2 éve

Irodánk tagjai 36 és 21 évi szakmai tapasztalattal közgazdasági diplomával rendelkeznek. Teljes körű könyvelést, bérszámfejtést, tanácsadást, hitelügyintézést és pályázatírást vállalunk, hatósági ellenőrzésen ügyfeleinket képviseljük.

 • Házvásárlás illeték

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Profound professional knowledge. Uncomplicated and fast help today to overcome the Hungarian administration jungle. Thank you.

Genovéva
2 éve

Professzionális Könyvelés Cégek, civil szervezetek, egyéni vállalkozók, társasházak könyvelése

 • Házvásárlás illeték

  7400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Én teljesen meg vagyok elégedve, időben kapok értesítést mindenről, bármiben kérhetek segítséget, így el tudtam indítani a válalkozásomat. Csak ajánlani tudom!

Jenő
2 éve

Megfizethető áron - 5 fős csapat, 18év tapasztalat 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Nem kell hosszan keresnie. Kényelmes, egyszerű. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg.

 • Házvásárlás illeték

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Bárkinek ajánlom, ha külföldi munka végett bármilyen kérdése lenne, vagy adó viszatérítéshez segítséget szeretne kérni. De aki járatlan annak is lehetősége van a maximális külföldi adó viszaigényléshez, mivel teljesen naprakészek és rugalmasak! Emelett barátságos, segítőkész, emberi hangnembe viselkednek mindvégig, az érdeklődéstől kezdve, az utalás után is partnerek! Csak így tovább! Üdvözlet László...

Teofil
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó házvásárlás illeték közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor kárpitozás: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a bútor kárpitozás átlagos díja 2100 - 3900 Ft/tól. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi értékeléseket?

Szegeden a bútor kárpitozás szolgáltatáshoz már 62 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Szegeden?

Jelenleg 48 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: bútor kárpitozás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas