Örökölt ingatlan eladása szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Ingatlan-Tanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ingatlan-tanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 53 ingatlan-tanácsadó közül! Korrekt örökölt ingatlan eladása árak — 6600-12500 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 ingatlan-tanácsadó most online

András T.

András T.

Tudok segíteni.

Csilla P.

Csilla P.

Közeli megoldás.

Viktória H.

Viktória H.

Érdekel.

Mennyibe kerül az örökölt ingatlan eladása Szegeden?

6600 - 12500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb ingatlan-tanácsadóok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ingatlan-tanácsadót!

Cégek, egyéni vállalkozók könyvelését végzem, több mint 15 éves tapasztalattal. Továbbképzésekkel, egyesületi tagságokkal igyekszem munkámat jó minőségben, szakmai támogatással ellátni.

 • Örökölt ingatlan eladása

  5800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nem csalódtam az értékelésekben, nagyon jó választás volt. Mióta a cégem könyvelését végzik, biztonságban érzem a dolgokat. Megbízható és segítőkész csapat hatékony kommunikációval.

Renáta
2 éve

7 éves könyvelési tapasztalattal rendelkezek. Eddig a könyvelésen kívül bérszámfejtést, bevallásokat, statisztikákat készítettem. Aktívan részt vettem a havi, negyedéves, éves zárásban és a mérleg készítés munkálataiban.

 • Örökölt ingatlan eladása

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Ha jó könyvelőt keresel megtaláltad! Gyors pontos munka jó áron!

2001-ben szereztem mérlegképes könyvelői képesítésemet. Jelenleg egyéni vállalkozóként végzem könyvelői tevékenységemet. Van tapasztalatom alapítványok, kisebb cégek, egyéni vállalkozók tevékenységének könyvelésében, képviseletében.

 • Örökölt ingatlan eladása

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Lehető legjobb

Zsolt
2 éve

Sánc-Plusz Bt. 1999-ben alakult kétfős könyvelőirodaként Sarkadon, Békés megyében. Szolgáltatási portfóliónk azóta komplex pénzügyi tanácsadással és marketinges konzultációval bővült. Kollégáink összesített szakmai tapasztalata több, mint 60 év. Cégünk teljes körű könyvelési szolgáltatást kínál. Bérszámfejtés, egyszeres és kettős könyvvezetés, beszámolók és adóbevallások elkészítése, adóhatóság előtti képviselet. Ami a legfontosabb: Nálunk nem csak könyvvezetés, beszámoló készítés folyik, segítünk megérteni a vállalkozásában zajló pénzügyi folyamatokat, összefüggéseket, ezáltal Ön még jobb vállalkozóvá válhat!

 • Örökölt ingatlan eladása

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Remek cég, ajánlom!

Sámuel
2 éve

1992. óta könyvelek.

 • Örökölt ingatlan eladása

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Még nincs 1 éve, hogy felkértem könyvelőmnek Mónikát, ő e-mailban tájékoztat, vagy kér, illetve figyelmeztet a határidőkre, én pedig teljesítem, gördülékeny a könyvelés, legalább erre nincs gondom. Fehérné Szilvia e.v.

Anita
2 éve

Könyvelő irodánk célja, hogy minőségi és teljes körű könyvelési, bérszámfejtési, adótanácsadási szolgáltatást nyújtson mikro-, kis- és középvállalkozások illetve egyéni vállalkozók részére. Könyvelő irodánk erénye, hogy családi vállalkozás: a nagy könyvelőirodákkal ellentétben számunkra ügyfeleink vállalkozása nem csak sorakozó számjegyek halmaza a monitoron, minden ügyfelére kiemelt figyelmet fordít. A jó könyvelő nem szükséges pénzkidobás, hanem hasznos befektetés! Amennyiben megtisztel minket a bizalmával, mi mindezt biztosítjuk Önnek! Fontos számunkra, hogy ügyfeleink megbízható céget ismerjenek meg bennünk, hiszen ez a jó partnerkapcsolat és a sikeres együttműködés alapja. Szeretettel várjuk Ügyfeleink körében. *A könyvelő fontos ember, észrevétlen, ha remekel*

 • Örökölt ingatlan eladása

  6500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Profi tanácsadás, munka gyors megfelelő válaszok és nagyon korrekt megbízható cég.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ingatlan-tanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ingatlan-tanácsadó örökölt ingatlan eladása közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fa járóka összeszerelés: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a fa járóka összeszerelés átlagos díja 1200 - 2300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Szegeden?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Szegeden?

Ebben a pillanatban 45 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FA JÁRÓKA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost hívnod ha erre van szükséged: fa járóka összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas