Katás vállalkozás szüneteltetés: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 51 könyvelő közül! Korrekt katás vállalkozás szüneteltetés árak — 33000-62000 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szegeden közelében található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

8 könyvelő most online

Kitti P.

Kitti P.

Kedvezményt adok

László R.

László R.

Tapasztalt vagyok

József B.

József B.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a katás vállalkozás szüneteltetés Szegeden?

33000 - 62000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

könyvelés társaságok, egyéni vállalkozók részre bérszámfejtés adóbevallások készítése magánszemélyeknek is elektronikus ügyek intézése. Könyvelési anyagért, megbeszélés szerint házhoz megy.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Easy to reach

15 éves szakmai múlttal, regisztrált mérlegképes könyvelői- és közgazdász végzettséggel, 2015 óta erősítem az egyéni vállalkozók táborát. Vállalom gazdasági társaságok, KATA-s vállalkozások teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, könyvvizsgálatra való felkészítését, hatósági vizsgálat levezetését. Amennyiben szükséges, úgy tapasztalt könyvvizsgáló és ügyvéd áll ügyfeleim rendelkezésére. Mottóm: Csökkentsd az adminisztrációval töltött időt és azt fordítsd az ügyfél gazdaságilag hatékonyabb működésének segítésére Jelenlegi ügyfeleim jelentős részének papírmentes, digitális könyvelési szolgáltatást nyújtok, így rövid időn belül számukra fontos információkhoz jutnak vállalkozásukkal kapcsolatban. Fontosnak tartom a személyes kapcsolattartást is, szeretem megismerni, látni az ügyfél működési folyamatait, így főként a hagyományos papír alapon könyvelt partnereimnél, a könyvelési anyagért házhoz megyek. Emellett lehetőség van az iratanyag irodába történő személyes átadására illetve a futárral történő eljuttatására is. Várom leendő ügyfeleimet az ország területéről bárhonnan (távkönyvelés) illetve a személyes kapcsolattartásra is igényt tartó ügyfeleket Budapest és vonzáskörzetéből. Felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Ismerősöm olyan problémáját is megoldotta,melyet saját könyvelője nem tudott! Azóta is áradozik ,hogy nekem milyen jó könyvelőm van!Horváth dr.

Gina
2 éve

Könyvelőirodánkat 20 éves szakmai tapasztalattal irányítjuk. Érdekünk, hogy hosszútávú és eredményes munkakapcsolatot épitsünk ki ügyfeleinkkel, és elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Családias légkör, barátságos iroda várja ügyfeleinket. Rugalmas ügyfélfogadási idővel.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Ez valami vicc? Telefonon kértem és kaptam időpontot. Úgy tűnt hogy a hölgynek akivel beszélek hatalmas fájdalmat okoz hogy fel kellett vennie a telefont. Egészen szürreális volt az a nyöszörgés amit bemutatott. Már itt meg kellett volna köszönnöm a segítséget" és másik helyet keresni. Amikor odaértem a megbeszélt időpontra, felhívtam és azt mondta elfelejtette. 1 perces néma csend után közölte hogy nem tud fogadni. 2 nappal előtte kértem az időpontot."

Emil
2 éve

Szalai Anikó vagyok, mérlegképes könyvelő, teljes körű munkaügyi – és bérügyviteli szakelőadó képesítéssel rendelkezem. 25 év könyvelés és bérszámfejtés területén szerzett tapasztalattal a hátam mögött alapítottam meg egyéni vállalkozásomat 2013-ban.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Végtelenül kedves ügyfélkezelés és mindig pontos, érthető tájékoztatás.

Gábor
2 éve

Szalai Ildikó vagyok. 35 éves. Gazdasági agrármérnökként végeztem, majd az egyetem óta is folyamatosan tanulok tovább, bár egy kicsit elkanyarodva eredeti szakmámtól. Tb bérszámfejtő előadó, számviteli ügyintéző, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó végzettséggel rendelkezem. Szeretem, amit csinálok és főleg azt, amikor valaminek utána is kell járni.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  7300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Négy éve számíthatok a segítségükre nind adóvisszatérítéssel, mind Kindergeld igényléssel kapcsolatban. Ügyeimet profizmussal kezelik, mindig kedvesek, és nem mellékesen nagyon eredményesek. Nagyon sok eurót spórolok meg a közreműködésükkel, amit ezúton is köszönök. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! Markó Zsolt

Ildikó
2 éve

Könyvelőirodánk magas színvonalon nyújt könyvelési, bérszámfejtési és tanácsadási szolgáltatást egyéni vállalkozások, társas vállalkozások, őstermelők és civil szervezetek részére. Ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk vállalkozásuk minden aspektusból történő segítésére, legyen szó pénzügyi és számviteli szolgáltatásokról, vagy akár vállalkozás adminisztrációs ügyintézésről. Továbbá mindig ellátjuk partnereinket naprakész információkkal az aktuális adóügyi és társadalombiztosítási változásokról. A bevallásokat és beszámolókat minden esetben az előírt határidőkön belül elkészítjük és benyújtjuk ügyfeleink nevében.

 • Katás vállalkozás szüneteltetés

  7600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

2012 óta könyvelnek bennünket, abszolút korrekt, megbízható, rugalmas iroda, nagyon kedvesek. Ha könyvelőt keresnek, csak ajánlani tudom!

Kati
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő katás vállalkozás szüneteltetés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Thonet szék javítás: mennyibe kerül Szegeden?

Szegeden a thonet szék javítás átlagos ára 2600 - 5000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi értékeléseket?

Szegeden a thonet szék javítás szolgáltatáshoz már 70 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Szegeden?

Ebben a pillanatban 54 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést THONET SZÉK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: thonet szék javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

A jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorasztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas