Kata könyvelés szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Kata Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kata könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 48 kata könyvelő közül! Korrekt kata könyvelés árak: 30800-57800 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szegeden környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 kata könyvelő most online

Moczás A.

Moczás A.

Kedvezményt adok

Szandra H.

Szandra H.

Tapasztalt vagyok

Brigi S.

Brigi S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kata könyvelés Szegeden?

30800 - 57800 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kata könyvelőok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kata könyvelőt!

Köszöntjük Önt a Symfalogic Világában! A “Symfalogic” /Szimfalodzsik korporésön/ mint márkanév, egyszerűen a „Simple, Fast, Logical” angol szavak első betűiből összeállított mozaikszóból ered, mivel tevékenységünk, és gondolkodásunk ezeket a szavakat jellemzik. Tudjuk, hogy tisztelt ügyfeleink is az egyszerű, a gyors és a logikus ügymenetet részesítik előnyben, így egyértelmű volt, hogy ez legyen a vállalatunk neve is. Cégünk egy angol-amerikai anyavállalat. Leányvállalataink a Symfalogic Accountancy illetve a Symfalogic Solutions Ltd. A Corporation székhelye az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és az Európai Unióban is már 2 helyen megtalálható. Központi irodánk az angliai Leeds-ben érhető el. Cégünk 2013-ban kezdte meg üzleti tevékenységét Angliában. Abban az időben csak magyar és angol cégalapítással, székhelyszolgáltatással és könyveléssel foglalkoztunk. Ma már elmondhatjuk, hogy jelenleg 13 országban alapítunk vállalatokat nemzetközi szinten, és ezen országok közül mindegyik országban kínálunk jelenleg könyvelési szolgáltatásokat is. Magyarországon a magyar könyvelőink már 1999 óta végeznek könyvelési feladatokat, így tapasztalatunk az már bőven van a könyvelés terén is. Weboldalunkat a https://symfalogic.hu és a https://nemzetkozicegalapitas.com oldalon érhetik el magyar nyelven.

 • Kata könyvelés

  7400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható, pontos, precíz iroda.Sokat segítettek nekem eligazodni a ránk zúduló, sűrűn változó törvényekben.

István
2 éve

Könyvelőirodánk vállalja kft., bt., egyéni vállalkozók, társasházak, alapítványok, egyesületek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését és adótanácsadását, az ügyfeleink közel 20 éves megelégedettségével. Vállalkozások részére vállaljuk az alábbi könyvviteli szolgáltatások elvégzését: > gazdasági események könyvelése > költségek részletes költségnemenkénti könyvelése > vevő-szállító folyószámlák analitikus nyilvántartása > adók és járulékok analitikus nyilvántartása és könyvelése > bérszámfejtés, bérek könyvelése > adófolyószámla folyamatos figyelése és egyeztetése > könyvelt tárgyi eszközök nyilvántartása, kartonok vezetése > évközi és év végi adóbevallások elkészítése határidőre > éves, egyszerűsített éves beszámolók elkészítése > könyvelés folyamatos ellenőrzése > könyvvizsgálatra való felkészülés és lebonyolítás > átalakulások könyvelési feladatainak, beszámolóinak elkészítése > adatszolgáltatás ügyfeleink részére a könyvelés adataiból > rendszeres tájékoztatás a vállalkozások eredményéről és könyveléséről > az esetleges adókötelezettségekről időben való kiértesítés > tájékoztatást nyújtunk az adózással kapcsolatos jogszabály változásokról > hatóságok előtti képviselet

 • Kata könyvelés

  7800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon felkészült csapat! Csak ajánlani tudom! :)

Valéria
2 éve

Szabó Mónika vagyok. Veszprémben a belvároshoz közel működtetem könyvelőirodámat. Könyvelői pályafutásomat 2003-ban egy könyvelőirodában kezdtem. Ezt követően egy több megyére kiterjedő nagyvállalatnál dolgoztam könyvelőként, majd később könyvelési csoportvezetőként tevékenykedtem. Több munkaviszonyban eltöltött év után, jelenleg saját könyvelőirodámban kamatoztatom a pályafutásom során megszerzett szakmai tapasztalataimat. Közgazdasági diplomám mellett vállalkozási és IFRS mérlegképes könyvelői végzettséggel, továbbá ECDL bizonyítvánnyal is rendelkezem.

 • Kata könyvelés

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Cégalapítás és könyvelés szolgáltatással kapcsolatban kerestem meg a ProacTeam csapatát. 100%-ban elégedett vagyok. Gyors és gördülékeny ügyintézés, maximális szakmai tudás amit képvisel Gábor és Tímea. Nem maradt soha kérdésem megválaszolatlanul. Csak ajánlani tudom őket.

János
2 éve

A vállalkozások könyvelése komplex feladatok sorát öleli fel. Bízunk benne, hogy közös munkával és a sokrétű szolgáltatásainknak köszönhetően egy jól működő céget tudhat magáénak. Ami pedig az árainkat illeti. Nem létezik a világon két egyforma cég. Mindenhol mások az igények, a tevékenységek, a bizonylatok mennyisége, a feladatok komplexitása. A szolgáltatásaink árai ezért is változók. Minden ügyfelünkkel egyénileg, cégre szabottan állapodunk meg.

 • Kata könyvelés

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Én nem szívesen könyveltetnék egy olyan céggel, amelyik üzleti partnerei között olyanok szerepelnek, mint Hema-Home Kft és Dr.Nagy Tamás ügyvédi iroda, akikkel kapcsolatban bőséges rossz tapasztalat van, ráadásul erről még hivatalos okirat, bírósági ítélet is rendelkezésre áll.

Mónika
2 éve

Családi vállalkozásunkat több mint 20 éve alapítottuk, azóta végzünk könyvelési és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat ügyfeleink részére. Irodánk vállalja egyéni vállalkozók, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok, részvénytársaságok, valamint egyéb szervezetek (társadalmi szervezetek, egyesületek, alapítványok) könyvelését, adatszolgáltatások, adóbevallások elkészítését és elektronikus úton továbbítását. Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy partnereinket informáljuk az aktuális törvényi változásokról, hogy segítségükre legyünk és gyakorlati tanácsokkal segítsük mindennapi munkájukat. Tevékenységünket 25-30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakképzett munkatársaink (mérlegképes könyvelő, könyvvizsgáló) irányításával végezzük.

 • Kata könyvelés

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Tudás, szakértelem jó ár-érték arány mindenkinek ajánlom!

Zoltán
2 éve

Könyvelési szolgáltatások, Rugalmas könyvelés 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket...

 • Kata könyvelés

  7900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Azért mert jön és megy

Blanka
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kata könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kata könyvelő kata könyvelés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágy kárpitozás: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden az ágy kárpitozás átlagos ára 33300 - 62400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Szegeden?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Szegeden?

Most 47 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁGY KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával bízható meg bátran: ágy kárpitozás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: ágy kárpitozás?

Az Ágy kárpitozás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Szegeden