Online könyvelés: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 45 könyvelő közül! Korrekt online könyvelés árak: 28400-53300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szegeden közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 könyvelő most online

Anna K.

Anna K.

Kedvezményt adok

Éva C.

Éva C.

Tapasztalt vagyok

Emma R.

Emma R.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az online könyvelés Szegeden?

28400 - 53300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Társaságunk 1998 évben alakult, de főkönyvelői főállásom mellett, már 1988 óta folyamatosan végzem egyéni vállalkozások, bt. , kft., rt. Egyesület, Alapítvány, mezőgazdasági őstermelő könyvelését. Pénzügyi és Számviteli Főiskolát végeztem, regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok. Nyugdíjba vonulásomig dolgoztam ÁFÉSZ-nél , Ipari Szövetkezetnél, Ipari Vállalatnál, Mezőgazdasági Zrt.-nél főkönyvelői munkakörben. Megbízási szerződés alapján végzem a számviteli szolgáltatási tevékenységet egy fő mérlegképes könyvelő és egy fő Bér- és TB ügyintézővel közösen. Ügyfeleim egyedi igényei szerint kerülnek a számviteli szolgáltatásba tartozó feladatok meghatározásra. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem. SZOLGÁLTATÁSOK: könyvelés bérszámfejtés adóhatósági képviselet

 • Online könyvelés

  6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Évek óta többféle szolgáltatást is igénybe veszek a Tim Taxation Szolgáltató Kft-től, s nyugodt szívvel és magabiztosan állíthatom, hogy Tímár Tamás megbízható, támogató, hozzáértő tudása és komplex tapasztalata bármely nagyságú vállalkozásnak csak hasznára lehet. - Posfai Tünde, Pointman Kft. alapító ügyvezetője

Gyula
2 éve

Nyugdíjba megy könyvelője? Elégedetlen a jelenlegivel, nem találják a közös hangot? Azon gondolkodik, hogy vállalkozást indít? Közel 20 éves szakmai tapasztalattal nyújtok számviteli szolgáltatást vállalkozások, civil szervezetek részére. Gyakorlatot szereztem mind vállalati, mind könyvelő irodai környezetben. A klasszikus számviteli szolgáltatásokon túl tanácsadással is segítem ügyfeleimet. A jogszabályi változásokról folyamatosan, időben tájékoztatom partnereimet. Hiszem, hogy a siker kulcsa a folyamatos együttműködés!

 • Online könyvelés

  7300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Monika precíz, pontos, mindenről informál, kérdésekre gyors és érthető válaszokat ad. Örülök, hogy rátaláltam.

Réka
2 éve

2019-ben csatlakoztam az egyéni vállalkozok táborához, hogy tudásommal segítsem más vállalkozások, cégek és szervezetek gazdaságilag leghatékonyabb működését a mindenkori hatályos jogszabályok betartásával. 2015 óta dolgozom mint könyvelő és bérszámfejtő. Mivel munkámat egyedül végzem, minden ügyfelemért magam felek és minden felmerülő kérdést személyesen egyedien, személyre szabottan kezelek. Jelenleg Szekszárdon tartózkodom. Távolságra való tekintettel skype videóhívással, e-mailen illetve online lenne a legegyszerűbb tartani a kapcsolatot. Természetesen személyes találkozóra is van mód előre egyeztetve, anyagátvétel miatt is. Munkám hatékonyságát megfelelő szakmai alap, többéves tapasztalat, naprakész jogszabályismeret és modern informatikai háttér biztosítja, szükség esetén tapasztalt tanácsadók állnak rendelkezésemre. Munkámat jogtiszta szoftverrel végzem, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Online könyvelés

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsan, precízen, udvariasan végzik a munkájukat. Minden tekintetben maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm!

Barbara
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok; Budapesten élek és dolgozom. 2011 óta foglalkozom kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozások teljes körű könyvvezetésével. A számvitelben azt szeretem a legjobban, hogy változatos, folyamatos tanulásra késztet és nem utolsó sorban emberekkel foglalkozhatok. Napi szinten foglalkozom kompenzációkkal, engedményezésekkel, import-export ügyletekkel (Eu-n belül és kívül is), deviza és valuta ügyletekkel. Évente 5-10 könyvvizsgálatnál közreműködöm, ebből kifolyólag 2019 nyarán 3 hónapot egy könyvvizsgáló irodánál töltöttem. Ügyfeleim tevékenységeit tekintve elég változatosak, így folyamatosan képzem magam. 2018 óta úgynevezett távkönyvelést is vállalok, ami azt jelenti, hogy az ügyféllel - az első megbeszéléstől eltekintve – nem találkozom személyesen, ehelyett az online platformokat veszem igénybe (Cashbook, e-mail, Drive, számlázó program stb).

 • Online könyvelés

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Korrektek

Zoltán
2 éve

A Számla-Rend Kft. családi vállalkozás, a cég tulajdonosaiként szakirányú, Budapesten a Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomával, és regisztrált mérlegképes könyvelői minősítéssel rendelkezünk. Folyamatosan részt veszünk továbbképzéséken, így naprakészek vagyunk a vonatkozó jogszabályokból. Szakmai múltunk a garancia arra, hogy a könyvelés, számvitel, pénzügy és jogszabályok alkalmazása, valamint pályázat írása területén az összes kihívásnak meg tudunk felelni, partnereink problémáira képesek vagyunk az optimális választ kidolgozni. Tevékenységünket könyvvizsgáló és jogász segíti. A Számla-Rend Könyvelőiroda alapvető célja, hogy ügyfeleinek egyénre szabott, pontos, szakmailag kifogástalan szolgáltatást nyújtson. Meghatározó számunkra a partnereinkkel kialakítandó hosszú távú együttműködés, ez pedig csak precíz munkával, ügyfeleink érdekeinek maximális figyelembe vételével, partneri viszonyban érhető el. Az Ön elégedettsége nekünk nagyon fontos!

 • Online könyvelés

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű könyvelő iroda 😊minden kèrdèsemre vègre èrthető választ kaptam. Nagyon kedvesek ès segítőkèszek voltak! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!

Timi
2 éve

Professzionális Könyvelés Teljes körű adótanácsadás magánszemélyeknek, kis-, közép- és nagyvállalatoknak.

 • Online könyvelés

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb KÖNYVELŐ !!!

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő online könyvelés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi szekrény felújítás: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a régi szekrény felújítás átlagára 4700 - 8900 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Szegeden a régi szekrény felújítás szolgáltatáshoz már 60 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorrestaurátort Szegeden?

Most 46 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI SZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok bútorrestaurátort?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorrestaurátort hívnod ha a következőre van szükséged: régi szekrény felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi bútorrestaurátor segítségét?

Egy jó bútorrestaurátor a régi szekrény felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: régi szekrény felújítás?

A régi szekrény felújítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy bútorrestaurátort bátran megbízhatsz vele.

Olvas