Környezettanulmány: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Magánnyomozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magánnyomozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 46 magánnyomozó közül! Korrekt környezettanulmány árak: 29400-55100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szegeden közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 magánnyomozó most online

János V.

János V.

Tudok segíteni.

Ágnes M.

Ágnes M.

Közeli megoldás.

Szépvölgyi I.

Szépvölgyi I.

Érdekel.

Mennyibe kerül a környezettanulmány Szegeden?

29400 - 55100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb magánnyomozóok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magánnyomozót!

Nyomozás, tanácsadás, információsgyűjtés több évtizedes tapasztalattal. Hívjon még ma! Antal Zsolt:Operatív biztonsági területen magas szinten képzett szakember, volt főnyomozó. Üzleti partner ellenőrzés. Bizonyítékszerzés. Biztonsági szaktanácsadás.

 • Környezettanulmány

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Árajánlatkéréssel kapcsolatosan kerestem az Alarmdirect céget. Több lehetőségre is kaptam árat, tájékoztatással, hogy melyiknek mi az előnye és hátránya. Bár jelenleg a megfigyelő kivitelezés nem megoldható nálunk, de biztos vagyok benne, hogy a későbbiek folyamán a céget fogom keresni kiépítéssel.

Gabriella
2 éve

Azonnali kivonulás és értesítés már havi nettó 4000 Ft-tól.

 • Környezettanulmány

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Ok

Tibor
2 éve

Az ország minden pontján, minden városban és településen elérhetők vagyunk. Hívjon még ma! Profizmus a magánnyomozásban. Üzleti és magánügyek felderítése hatékonyan! Dr. Molnár Attila nyomozó. Magánnyomozás ügyvédeknek. Gazdasági nyomozás.

 • Környezettanulmány

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

gls felvevő pontként nem ajánlom.

Flórián
2 éve

Nyomozás, tanácsadás, információsgyűjtés több évtizedes tapasztalattal. Hívjon még ma!

 • Környezettanulmány

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Szakszerű és gyors munkavégzés. Sajnos nem figyeltek oda, mikor mondtam, mit szeretnék. Több dolog volt. De csak ajánlani tudom, mert végül minden meglett.

Teljes diszkréció és profizmus. Külföldi kapcsolatrendszer is segíti munkánkat.

 • Környezettanulmány

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Itt dolgozom

Móric
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magánnyomozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magánnyomozó környezettanulmány közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ablak zárcsere: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden az ablak zárcsere átlagára 7700 - 14400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - mi alapján válasszunk Szegeden?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakatost Szegeden?

Ebben a pillanatban 55 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ABLAK ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk lakatost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lakatost hívnod amennyiben a következőre van szükséged: ablak zárcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy lakatos?

Egy megbízható lakatos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor lakatost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas