Megfigyelés szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Magánnyomozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magánnyomozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 45 magánnyomozó közül! Korrekt megfigyelés árak: 1800-3500 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szegeden környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 magánnyomozó most online

Ferenc V.

Ferenc V.

Kedvezményt adok

János W.

János W.

Tapasztalt vagyok

József V.

József V.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a megfigyelés Szegeden?

1800 - 3500 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb magánnyomozóok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magánnyomozót!

Információkra, bizonyítékokra, tényekre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Bármilyen kérdését, kérését elküldheti nekünk online...

 • Megfigyelés

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Van minden, csak várd meg, míg az eladók foglalkoznak veled....

Tamás
2 éve

Velünk biztonságban tudhatod személyed és vagyontárgyaid. Kiknek tudunk segíteni:Építőipari vállalkozóknak, Tulajdonosoknak, Rendezvényszervezőknek. Rendezvénybiztosítás. Kereskedelmi egység őrzés. Ipari létesítmény őrzése.

 • Megfigyelés

  6300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nem tudod mondani mert balesetem volt

Hedda
2 éve

Az ország minden pontján, minden városban és településen elérhetők vagyunk. Hívjon még ma! Profizmus a magánnyomozásban. Üzleti és magánügyek felderítése hatékonyan!

 • Megfigyelés

  6500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Tetszett

Andi
2 éve

Teljes diszkréció és profizmus. Külföldi kapcsolatrendszer is segíti munkánkat. Profizmus a magánnyomozásban. Üzleti és magánügyek felderítése hatékonyan. Hűtlenségi ügyek. Biztosítási nyomozás. Üzleti magánnyomozás. Magánnyomozás.

 • Megfigyelés

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

GLS Csomag pontokért is működik az üzlet. Kizárólag csak ezen szolgáltatását vettem igénybe többször is, de ez alapján 5 csillag. Az eladó hölgy kedves, gyors, segítőkész. 💐

László
2 éve

Élőerős őrzés-védelmi szolgáltatásokat biztosítunk cégek részére országosan szakemberekkel

 • Megfigyelés

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nyitasi idoben zarva, semmi nincs kiirva

Erzsébet
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magánnyomozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magánnyomozó megfigyelés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Postaláda zárcsere: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a postaláda zárcsere átlagos díja 6600 - 12500 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós értékeléseket?

Szegeden a postaláda zárcsere szolgáltatáshoz már 62 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakatost Szegeden?

Ebben a pillanatban 48 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést POSTALÁDA ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok lakatost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lakatost hívnod amennyiben a következőre van szükséged: postaláda zárcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakatos?

Egy jó lakatos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha lakatost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas