Kötelező könyvvizsgálat szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 48 könyvelő közül! Korrekt kötelező könyvvizsgálat árak — 27000-50700 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szegeden környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 könyvelő most online

Kissné K.

Kissné K.

Kedvezményt adok

Mária R.

Mária R.

Tapasztalt vagyok

Nóra S.

Nóra S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kötelező könyvvizsgálat Szegeden?

27000 - 50700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Társaságunk 1998 évben alakult, de főkönyvelői főállásom mellett, már 1988 óta folyamatosan végzem egyéni vállalkozások, bt. , kft., rt. Egyesület, Alapítvány, mezőgazdasági őstermelő könyvelését. Pénzügyi és Számviteli Főiskolát végeztem, regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok. Nyugdíjba vonulásomig dolgoztam ÁFÉSZ-nél , Ipari Szövetkezetnél, Ipari Vállalatnál, Mezőgazdasági Zrt.-nél főkönyvelői munkakörben. Megbízási szerződés alapján végzem a számviteli szolgáltatási tevékenységet egy fő mérlegképes könyvelő és egy fő Bér- és TB ügyintézővel közösen. Ügyfeleim egyedi igényei szerint kerülnek a számviteli szolgáltatásba tartozó feladatok meghatározásra. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem. SZOLGÁLTATÁSOK: könyvelés bérszámfejtés adóhatósági képviselet

 • Kötelező könyvvizsgálat

  6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Évek óta többféle szolgáltatást is igénybe veszek a Tim Taxation Szolgáltató Kft-től, s nyugodt szívvel és magabiztosan állíthatom, hogy Tímár Tamás megbízható, támogató, hozzáértő tudása és komplex tapasztalata bármely nagyságú vállalkozásnak csak hasznára lehet. - Posfai Tünde, Pointman Kft. alapító ügyvezetője

Gyula
2 éve

Nyugdíjba megy könyvelője? Elégedetlen a jelenlegivel, nem találják a közös hangot? Azon gondolkodik, hogy vállalkozást indít? Közel 20 éves szakmai tapasztalattal nyújtok számviteli szolgáltatást vállalkozások, civil szervezetek részére. Gyakorlatot szereztem mind vállalati, mind könyvelő irodai környezetben. A klasszikus számviteli szolgáltatásokon túl tanácsadással is segítem ügyfeleimet. A jogszabályi változásokról folyamatosan, időben tájékoztatom partnereimet. Hiszem, hogy a siker kulcsa a folyamatos együttműködés!

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Monika precíz, pontos, mindenről informál, kérdésekre gyors és érthető válaszokat ad. Örülök, hogy rátaláltam.

Réka
2 éve

2019-ben csatlakoztam az egyéni vállalkozok táborához, hogy tudásommal segítsem más vállalkozások, cégek és szervezetek gazdaságilag leghatékonyabb működését a mindenkori hatályos jogszabályok betartásával. 2015 óta dolgozom mint könyvelő és bérszámfejtő. Mivel munkámat egyedül végzem, minden ügyfelemért magam felek és minden felmerülő kérdést személyesen egyedien, személyre szabottan kezelek. Jelenleg Szekszárdon tartózkodom. Távolságra való tekintettel skype videóhívással, e-mailen illetve online lenne a legegyszerűbb tartani a kapcsolatot. Természetesen személyes találkozóra is van mód előre egyeztetve, anyagátvétel miatt is. Munkám hatékonyságát megfelelő szakmai alap, többéves tapasztalat, naprakész jogszabályismeret és modern informatikai háttér biztosítja, szükség esetén tapasztalt tanácsadók állnak rendelkezésemre. Munkámat jogtiszta szoftverrel végzem, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsan, precízen, udvariasan végzik a munkájukat. Minden tekintetben maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm!

Barbara
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok; Budapesten élek és dolgozom. 2011 óta foglalkozom kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozások teljes körű könyvvezetésével. A számvitelben azt szeretem a legjobban, hogy változatos, folyamatos tanulásra késztet és nem utolsó sorban emberekkel foglalkozhatok. Napi szinten foglalkozom kompenzációkkal, engedményezésekkel, import-export ügyletekkel (Eu-n belül és kívül is), deviza és valuta ügyletekkel. Évente 5-10 könyvvizsgálatnál közreműködöm, ebből kifolyólag 2019 nyarán 3 hónapot egy könyvvizsgáló irodánál töltöttem. Ügyfeleim tevékenységeit tekintve elég változatosak, így folyamatosan képzem magam. 2018 óta úgynevezett távkönyvelést is vállalok, ami azt jelenti, hogy az ügyféllel - az első megbeszéléstől eltekintve – nem találkozom személyesen, ehelyett az online platformokat veszem igénybe (Cashbook, e-mail, Drive, számlázó program stb).

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Korrektek

Zoltán
2 éve

A Számla-Rend Kft. családi vállalkozás, a cég tulajdonosaiként szakirányú, Budapesten a Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomával, és regisztrált mérlegképes könyvelői minősítéssel rendelkezünk. Folyamatosan részt veszünk továbbképzéséken, így naprakészek vagyunk a vonatkozó jogszabályokból. Szakmai múltunk a garancia arra, hogy a könyvelés, számvitel, pénzügy és jogszabályok alkalmazása, valamint pályázat írása területén az összes kihívásnak meg tudunk felelni, partnereink problémáira képesek vagyunk az optimális választ kidolgozni. Tevékenységünket könyvvizsgáló és jogász segíti. A Számla-Rend Könyvelőiroda alapvető célja, hogy ügyfeleinek egyénre szabott, pontos, szakmailag kifogástalan szolgáltatást nyújtson. Meghatározó számunkra a partnereinkkel kialakítandó hosszú távú együttműködés, ez pedig csak precíz munkával, ügyfeleink érdekeinek maximális figyelembe vételével, partneri viszonyban érhető el. Az Ön elégedettsége nekünk nagyon fontos!

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű könyvelő iroda 😊minden kèrdèsemre vègre èrthető választ kaptam. Nagyon kedvesek ès segítőkèszek voltak! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!

Timi
2 éve

Professzionális Könyvelés Teljes körű adótanácsadás magánszemélyeknek, kis-, közép- és nagyvállalatoknak.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb KÖNYVELŐ !!!

József
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kötelező könyvvizsgálat közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágyvég kárpitozás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden az ágyvég kárpitozás átlagos ára 21400 - 40100 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi véleményeket?

Szegeden az ágyvég kárpitozás szolgáltatáshoz már 62 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Szegeden?

Jelenleg 48 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁGYVÉG KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával bízható meg bátran: ágyvég kárpitozás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Ágyvég kárpitozás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas