Ágy összeszerelés Székesfehérváron gyorsan és hatékonyan!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorasztalos szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 46 bútorasztalos közül! Korrekt ágy összeszerelés árak: 3200-6000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Székesfehérváron közelében található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 bútorasztalos most online

Andras

Andras

Ingyenes kiszállás.

Sandor

Sandor

Érdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az ágy összeszerelés Székesfehérváron?

3200 - 6000 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bútorasztalosok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorasztalost!

János C.
János C. 8019 Székesfehérvár Online

Tolóajtók, Beépített szekrények, Gardróbok készítése, helyszíni felméréssel.

 • Ágy összeszerelés

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom. Rendes Srác, jól dolgozik.

István O.
István O. 8019 Székesfehérvár Online

Hatalmas választékkal és folyamatos akciókkal várjuk. Budaörs, Építők útja 2-4. Minőségi...

 • Ágy összeszerelés

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

több óra késéssel, mély karcolásokkal érkezett meg a bútorom. senkinek nem ajánlom a szolgáltatást.

Zoltán B.
Zoltán B. 8019 Székesfehérvár Online

Ezermester szolgálat Budapesten és környékén. Lakáson belüli és kültéri munkát vállalunk.

 • Ágy összeszerelés

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Üdvözlet! Ismerem a csapatot és csak jókat tudok mondani. Éppen befejeztem a reggelit mert fél órával előbb jöttek, de ez még eltekinthető volt. Nálam is voltak és szakszerű munkát végeztek. Kértem hogy vigyázzanak a bútoraimra és becsomagolták fóliával. Még a korlátra is tettek pokrócot , hogy ha esetleg hozzáérne. A legidősebb a sofőr aki a platón kikötözte a bútorokat, hogy ne dőljenek el. Egyik rakodó fiatal, vicces míg másik komor de nagyon dolgosak voltak. Ajánlani tudom .....

Tamás Varga
egy éve
Ferenc R.
Ferenc R. 8000 Székesfehérvár Online

Gyors és pontos munkát végzünk. A garancia és felelősségbiztosítás nálunk alap. Minden fogyasztót szakszerűen bekötünk. Ikea bútor összeszerelés.

 • Ágy összeszerelés

  2900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló, gyors és precíz munka volt. Jól lehet vele kommunikálni és megérti a megrendelői igényeket. Igazán egyedi dolgot kértünk, amit tökéletesen meg tudott valósítani.

Zsolt T.
Zsolt T. 8019 Székesfehérvár Online

Tervezéstől a beépítésig. Gyors felmérés, egyedi gyártás, saját műhely Kérje ajánlatunkat! Komplex asztalos szolgáltatás a tervezéstől a gyártáson át a beépítésig. Kérjen ajánlatot. Méretre készített bútorok. Bútorgyártás. Konyhabútor tervezés. Egyedi bútorkészítés.

 • Ágy összeszerelés

  4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Minden a konyhabútorral kezdődött. :) Aminek minden egyes négyzetcentiméterét ki kellett használni, olyan pici volt. Gáborék maximálisan figyeltek az igényeimre, és az elképzeléseimhez hozzátették a szakmai tudásukat, tapasztalataikat. Precízek, megbízhatóak, kedvesek. Biztos, hogy a jövőben is ők fogják megalkotni a bútorainkat!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorasztalos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ágy összeszerelés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok