Egyedi tok tervezés Székesfehérvár területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb asztalosokat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 51 tervező közül, 5600-10500 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Székesfehérváron bérelj fel a legjobb szakembereket a egyedi tok tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Székesfehérváron közelében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 tervező most online

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Karoly

Karoly

A környeken vagyok.

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az egyedi tok tervezés Székesfehérváron?

5600 - 10500 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Dániel N.
Dániel N. 8000 Székesfehérvár Online

Lakberendező és 3D látványtervező vagyok. Eredeti végzettségem szociológus és viselkedéselemző pszichológus, így a társadalmi trendek ismerete, és az ügyfeleim egyéni karakterére való ráhangolódás képessége nagyban segítik, hogy lakberendezőként kiemelkedő szolgáltatást nyújtsak. Az esztétikum és a funkcionalitás alapfeltételein túl célom, hogy valóban egyedi, inspiráló, szemetgyönyörködtető, az egyéni igényeknek megfelelő belső tereket alkossak megbízóim részére. Nagy hangsúlyt fektetek munkám során a minőségi, igazán élethű, részletgazdag fotórealisztikus 3D látványtervek készítésére, hogy úgy adhassam át az elképzeléseimet ügyfeleim részére, hogy az már önmagában is egy esztétikai élményt nyújtson.

 • Egyedi tok tervezés

  8500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, barátságos, precíz, korrekt. A végeredmény pedig minőségi munka.

Zsolt K.
Zsolt K. 8019 Székesfehérvár Online

Ingyenes felmérés és 3D látványtervezés, prémium konyhabútor gyártás kivitelezéssel. Edzett üveghátfalak minden méretben és stílusban elérhetőek ingyenes kiszállással és kedvező árú saját szakember általi beszereléssel. Számlaképesek vagyunk és az 50% os állami támogatás is igényelhető munkáinkra amivel féláron tudjuk felújítani konyháját vagy teljesen új konyhabútort készítünk az Ön részére. Továbbá saját asztalosaink egyedi bútorokat tudnak készíteni rövid határidőn belül. Szállítás kivitelezés beszerelés rövid határidőn belül teljesíthető megállapodás után.

 • Egyedi tok tervezés

  8900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Teljes ügyintézés, tökéletes munka, kifogástalan ügyfélkezelés. Csak ajánlani tudom.

Sándor R.
Sándor R. 8019 Székesfehérvár Online

Azonnali minőségi eredmények! Szerezzen Gépészeti Tervezés

 • Egyedi tok tervezés

  8100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Profi csapat! Csak ajánlani tudom!

Tamás I.
Tamás I. 8000 Székesfehérvár Online

Tervezd meg otthonod bútorokkal és dekorációkkal több száz magyar webshopból velünk. Tervező bútorokkal és dekorációkkal több száz magyar webshopból. Ülőgarnitúrák raktáron.

 • Egyedi tok tervezés

  10400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon profi csapat! Gyors és részletes kivizsgálás, ügyes munka! Már többször is voltam náluk.

Zoltán A.
Zoltán A. 8019 Székesfehérvár Online

Kifogástalan anyaghasználat, minőség és luxus kivitelezés. Kérjen ajánlatot! Egyedi és extrém ötletektől sem riadunk vissza. Alkalmazkodunk igényeihez. Teljes kivitelezés. Közös tervezés. Rugalmasság, flexibilitás.

 • Egyedi tok tervezés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Az alkalmazástechnikai útmutatót NEM tarja be. Ő jobban tudja. (Extrapor EPS belsejével kifelé. Le kellett vola festeni fehérre, nem tették meg.) Előre megmondja, hogy a homlokzaton sem fogja betartani. "Elege van, hogy 'én akarom megmondani', hogyan dolgozzanak, keressek inkább mást."

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező egyedi tok tervezés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok